Hocam öncelikle konuyu baştan sona büyük bir ilgiyle okudum, geçmiş olsun dilerim. Bende sizin yaşadığınız kadar ağır bir anksiyete bozukluğu yok, fakat bundan 4-5 sene önce kadar yoğun bir panikatak geçirdim.Çarpıntı, yutkunmada veya birşey içmede zorluk çekme, terleme, sanki bir anda ölecekmişim gibi şeyler. Tabi ilk başta panikatağı ve ne yaşadığımı bilmediğim için duruma anlam verememiştim.Olayın ardından doktora gittim, ilk iş olarak kalp ritimlerime falan baktılar, doktor ritim bozukluğu olduğunu ama çok anormal bir durum olmadığını söyledi. Panikatakta o an için geçtiğinden ve bende sizin gibi ilaç kullanma gibi şeylerden çekindiğimden üstelemeyip eve döndüm. Durumun ardından bu panik atak olayı 2-3 ay boyunca belli aralıklarla tekrarladı. Fakat kendi kendime birşey farkettim, ne zaman öyle bir duruma düşsem kafamı başka şeylerle meşgul edince mesela açıp eğlenceli bir video izlemek ya da açıp bir oyun oynamak gibi panikatak aniden ya da kısa sürede kesiliyordu. Bunu devamlı yaptım kafamı kötü şeylerle doldurmaya iyi şeyler düşünmeye çalıştım. Çok şükür o zamandan beri bir daha da böyle bir şey yaşamadım. Fakat ilk panikatağı geçirdiğim günden beri çarpıntı durumu bende sabit kaldı. Cümlenin başında sizin kadar fazla değil dememin sebebi şu, evden çıkamayacak kadar falan bir durumum yok, ama çok ufak şeylere aşırı takıntı yapıyorum. Aklımda bayağıdır bir psikolog ya da psikiyatriste gitme fikri var. Sizden öğrenmek istediğim şey ise şu öncelikle doktorunuz kimdir? İkinci olarak cinsel sorunlardan bahsetmişsin iz nasıl bir yan etki gösteriyor cinsel konuda? Aktif olarak çalışan ve işim gereği çok fazla insanla muhattap olan biriyim, fiziksel olarak yoğun çalıştığım için bitkinlik erken yorulma gibi şeylere sebebiyet verir mi yoksa tam tersi mutlu hissettiğim için ilaçlardan, dolayı daha rahat çalışma yapabilir iyim?