Antimalware Service Executable 200-225 MB alan kullanıyor

Scible

Femtopat
Daha fazla  
Görev yöneticisinde hep açık bulunuyor ve 200-225 MB alan kullanıyor bu neden böyle arkadaşlar? Önceden böyle bir şey yoktu, virüs de yok tarama yaptım. Yardımcı olun, bir de PC'yi açtığımda %25 bellek kullanıyor hiçbir şey açık değilken. Yardım edin.

O Windows'un içinde gelen antivirüs programı, eğer önceden farklı bir antivirüs programı kullanıyorsanız otomatik devre dışına alınıyor.

Arada kendisi bilgisayarı otomatik olarak tarıyor eğer kapatmak isterseniz, eğer başka antivirüs programı yoksa önermem, Defender Control kullanıp kapatabilirsiniz.

RAM'iniz kaç GB? Çok kafanıza takıldıysa bu rehber sayesinde kapatın. Rehber: Antimalware Service Executable servisi nasıl kapatılır?

RAM'im 16 GB şu an 193 MB az önce 163'dü yükselip iniyor

İşlem yapıyordur. Güncelleme, tarama vs. Bende de 16 GB RAM'de hep 160 MB kullanıyor. Normal bence.

Bende değişiyor sürekli bir 163 bir 175 bir de PC de kırmızı ışık yanıp yanıp sönüyor önceden yoktu bu

O Windows'un içinde gelen antivirüs programı, eğer önceden farklı bir antivirüs programı kullanıyorsanız otomatik devre dışına alınıyor.

Arada kendisi bilgisayarı otomatik olarak tarıyor eğer kapatmak isterseniz, eğer başka antivirüs programı yoksa önermem, Defender Control kullanıp kapatabilirsiniz.

Bir şey daha soracağım uzun zamandır çıkmıyordu şimdi tekrar çıkıyor Arama diye bir şey görev yöncetcnsdr 100-150 MB kullanıyor namuzsux nasıl kapatabilirim? DC varsa eğer fotoğrafını atayım açtığımda ise Microsoft Bing arama kısmı açılıyor

Son düzenleme:
RAM'im 16 GB şu an 193 MB az önce 163'dü yükselip iniyor

Bende değişiyor sürekli bir 163 bir 175 bir de PC de kırmızı ışık yanıp yanıp sönüyor önceden yoktu bu

Bir şey daha soracağım uzun zamandır çıkmıyordu şimdi tekrar çıkıyor Arama diye bir şey görev yöncetcnsdr 100-150 MB kullanıyor namuzsux nasıl kapatabilirim? DC varsa eğer fotoğrafını atayım açtığımda ise Microsoft Bing arama kısmı açılıyor
Hizmetler>Windows Search>Durdur>Devre Dışı

Aga sağ olasın denedim ama Windows aşağıdaki hizmeti durdurmayı deniyor diyor kapanıyor sonra. Yeniden başlattım yine aynı görev yöntcsnde çalışıyor. Zaten Görev Yöneticisi'ni açıyorum. Geliyor kayboluyor, geliyor kayboluyor. Anlamadım vallahi ya.

Kanka Haber ve ilgi alanları diye bir şey var 400 MB kullanıyor. Önceden çıkmıyordu şimdi bu da çıkmata başladı. Nasıl kapatacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aga sağ olasın denedim ama Windows aşağıdaki hizmeti durdurmayı deniyor diyor kapanıyor sonra. Yeniden başlattım yine aynı görev yöntcsnde çalışıyor. Zaten Görev Yöneticisi'ni açıyorum. Geliyor kayboluyor, geliyor kayboluyor. Anlamadım vallahi ya.

Kanka haber ve ilgi alanları diye bir şey var 400 MB kullanıyor. Önceden çıkmıyordu şimdi bu da çıkmata başladı. Nasıl kapatacağım?

Başlangıç türünü devre dışı bıraktınız mı? Ayrıca RAM kullanımı sizi çok rahatsız ediyorsa, https://github.com/henrypp/memreduct/releases/download/v.3.4/memreduct-3.4-setup.exe indirerek oyuna girerken aktif ederseniz RAM kullanımı sizi rahatsız etmeyecektir.

Kanka Haber ve ilgi alanları diye bir şey var 400 MB kullanıyor. Önceden çıkmıyordu şimdi bu da çıkmata başladı. Nasıl kapatacağım?
Ayrıca bilgisayar ayarlarını çok kurcalamayın daha kötüye biner.

Dosya Ekleri

• resim_2023-02-14_162421956.png
    resim_2023-02-14_162421956.png
    70,9 KB · Görüntüleme: 21

Technopat Haberler

Geri
Yukarı