Antimalware service executable nasıl kapatılır?

  • Konuyu başlatan m47
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 81B
Arkadaşlar en başta ben de çözememiştim %30 CPU , 2GB RAM yiyordu, burada yazan her şeyi denedim fakat olmadı , internet üzerinden Defender Control indirin ve uygulamayı çalıştırdıktan sonra Windows Defender'i devre dışı bırak seçeneği var oradan devre dışı bırakabiliyorsunuz.
 
Windows Defender hizmetini silme yetkin var mı? Yoksa erişim engellendi mi diyor?
Bu arada bildirimleri kappatın mı?

Hocam yetki olup olmadığını nasıl anlarız?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet Kapatılıyor Fakat Önermem arka planda virüs koruması fazla antivirüslere güvenmeyin çok kullanıyorsa Windows 8'e geçebilirsiniz
 
HİÇBİRİ İŞE YARAMAZ DEDİKLERİMİ YAPIN YETER.
GÖREV YÖNETİCİSİNDE Antimalware Service Executable'ye sağ tıklayın özelliklere tıklayın, orda "Konum:" yazar karşısında bir dosya yolu var onu kopyalayıp masaüstüne bir TXT dosyası oluşturun. bu txt dosyasına yapıştırın. sonra pc'yi yeniden başlatın Bilgisayar açıldığında hemen txt dosyasına giriş o dosya yolunu kopyalayın Bilgisayarımı açın dosya yolunu üst kısma yapıştırıp enterleyin, sizi Antimalware'nin dosyalarının olduğu yere götürcek hepsini silin, silinmeyenlerde olacaktır ama önemli değil, silebildiğiniz kadar silin. sonra pcyi yeniden başlatın artık antimalware service olmayacak.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı