Antivirüs kullanmak gerekli mi?

HMM o zaman ben malware yüklerim veya Kaspersky.

Tabii ki hocam antivirüs programı gerekli.

Malwarebytes tarama bitince virüs buldugunu söylüyor ama o virüs dedigi şey Windows'un ektinlestirme anatari şu an PC Windows Enterprise ve antivirüs System 32 Enterprise falan silinsin mi diyor silsem PC çöker mi?

Son düzenleme:
A-V kullanmayın, update kapayın, Güvenlik Duvarı kapatın gibi mesajları dinlemeyin.

Anti-Virüs gerekli. Ben 11 yıllık PC' m de A-V kullanıyorum ve performans kaybı yaşamıyorum. Performans konusunda da bir kayıp yok. (Her A-V için bahsetmedim Kaspersky Security Cloud Free' yi baz aldım.)

@yunusowic25 Her torrent yazılım virüslü değildir. Steam' de olmadığı uyumsuzluk (GTA:SA) vs. için çok kez torrent indirdim 1 kez virüs bulaşmadı.

Son mesajında da hiç alakası yok. Bugüne kadar Norton, ESET, Webroot, Kaspersky kullandım hiçbiri dediğini yapmadı. Avast!' ı bahsediyor olabilirsin. Ama her A-V' de Avast! kadar çöp değil.

Sadece Defender kullanan öneren arkadaşlar varsa söyleyim Defender yetersiz.
Ücretsiz Anti-Virüs yazılımları kullanmayın.
Kaspersky Security Cloud Free kullanıyorum ve gayet memnunum.

Ayrıyeten virüs temizleme programlarını bilgisayarına sokma benim güzel kardeşim. PC'nin zamanla ömrünü yersin.
Yaklaşık 7 yıl PC' de Anti-Virüs bulundu. Sonuç? 11 yıllık PC hala yaşıyor.
@Sorun bitmiyorrr

Malwarebytes bir Anti-Virüs değil Anti-Malware. Önerim MBAM' ı sadece tarama amaçlı kullanmanız. Çünkü gerçek-zamanlı koruması oldukça vasat.

Önerilerim (Ücretli):

• Kaspersky Internet/Total Security
  • Norton 360
  • Bitdefender Internet Security
Ücretsiz:
  • Kaspersky Security Cloud Free
  • Bitdefender Free

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…