Alikaplan801
Decipat
- Makaleler
- 7
Sizin yazınızı alıntılayarak ekleme yaptım.Yazdığımı iyi oku galiba AV kullanmayın diyorum sandın.
Sizin yazınızı alıntılayarak ekleme yaptım.Yazdığımı iyi oku galiba AV kullanmayın diyorum sandın.
Ayriyeten virüs temizleme programlarını bilgisayara sokmassan benim güzel kardeşim Rootkit'i yersin Rat'ı yersin Keylogger'ı yersin browser hijacking yersin adware yersin PUP yersin en sonunda PC'ne ya format atıcaksın ya da harddiskini değiştirceksin her virüs izin vermiyor maalesef formata.
Defender'i yok et zaten PC'den boşunca CPU RAM kullanıyor Kaspersky kullan veya ESET-NOD32 bunlar kesinlikle bulurlar ESET-NOD32 yorabilir ancak hafif diyorsan Malwarebytes önerebilirim.
Kaspersky'i yükleyin.HMM o zaman ben malware yüklerim veya Kaspersky.
Bu konuda yanlış bilgi vermediğin için evet sayılmıyorsunBen sayılmıyorum değil mi?
E sende sokma kardesım benım pc ye nıye bulasmıyor.Doğru virüs girince dua ediyoruz öyle gidiyordu virüsler?
Neden, sebep verseydiniz bir de keşke?
Kaspersky Security Cloud Free kullanıyorum ve gayet memnunum.Ücretsiz Anti-Virüs yazılımları kullanmayın.
Yaklaşık 7 yıl PC' de Anti-Virüs bulundu. Sonuç? 11 yıllık PC hala yaşıyor.Ayrıyeten virüs temizleme programlarını bilgisayarına sokma benim güzel kardeşim. PC'nin zamanla ömrünü yersin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.