Antivirüs önerisi

Bilgisayar kullanmayi biliyorsan Microsoft Defender, bilmiyorsan Kaspersky. Simpe is that.
Edit: Bildirimleri kapatabiliyorsun diye biliyorum ayrica bildirim olsa ne olacak seni herseyden haberdar ediyor iste.

Galiba ücretsiz antivirüs yazılımları ile firmaların deneme sürümü olarak ücretsiz sundukları (genellikle 30 gün süreyle) antivirüs yazılımlarını karıştırıyorsunuz. Dediğim gibi, bahsettiğiniz firmaların ücretsiz antivirüs yazılımları bulunmuyor.

ESET.png

McAfee.png

Düzenliyorum; Avast ve AVG öneriyorum kardeşim, atmayın kızgın falan.
Kızgın ifadesi atan kişilerin, düzgün bir şekilde Avast/AVG ürünü kullandıklarını düşünmüyorum. Sırf bu kişiler yüzünden önermemeniz de doğru değildir. Sadece güncel bir şekilde haberdar olmadıkları konunun bulunduğu mesaj hakkında ifade bırakıp, yorum yapıyorlar. Kimse de bu konu hakkında araştırma yapmayınca, aynı şeyleri tekrar ediyorlar.

Kızgın ifadesi atan kişilerin, düzgün bir şekilde Avast/AVG ürünü kullandıklarını düşünmüyorum. Sırf bu kişiler yüzünden önermemeniz de doğru değildir. Sadece güncel bir şekilde haberdar olmadıkları konunun bulunduğu mesaj hakkında ifade bırakıp, yorum yapıyorlar. Kimse de bu konu hakkında araştırma yapmayınca, aynı şeyleri tekrar ediyorlar.
Ben kullandım berbat.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı