Liberte Sergen
Kilopat
- Katılım
- 18 Şubat 2021
- Mesajlar
- 9.085
- Makaleler
- 16
- Çözümler
- 29
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
- Meslek
- Öğrenci
Kaspersky ile iki yıllık maceram bitti. Artık Norton 360 kullanıyorum. Tarayıcı uzantısı hariç beni performans ve güvenlik konusunda memnun ediyor. Kaspersky son bir yılda performans tarafında çok geriye gitti. Artık gözle görülür bir kayıp yaşadığımı hissettiğimden değiştirdim.
Norton 360 Standart | PC, Mac veya mobil cihazınız için güvenlik
PC, Mac veya mobil cihazınız için gelişmiş internet güvenliği koruması, ayrıca çevrimiçi gizlilik için VPN ve SafeCam, 10 GB Cloud Backup, Parola Yöneticisi ve daha fazlası.tr.norton.com
Kameranız bulunmuyorsa Plus versiyonunu da alabilirsiniz. Ama sadece 1 yıllık lisans satıyorlar. Norton 360 Standart iki yıllık lisansı 140 ₺ denk geliyor. Gayet uygun diyebilirim.
Norton AntiVirus Plus | PC veya Mac® için Zararlı Program ve Virüs Koruması
Mac veya bilgisayarınız için ileri düzey zararlı program koruması. Norton AntiVirus Plus virüslere, fidye yazılımlarına, casus yazılımlara, kimlik avı saldırılarına ve daha fazla çevrimiçi tehdide karşı koruma sağlar.tr.norton.com
ESET, BitDefender'da iyi ama yerel fiyatlandırmaları yok. Diğer sitelerde 100 ₺ satılan anahtarlar da çalıntı ya da deneme kodları oluyor.
Norton açıkken virüs yemiştim ve yazdığımda iade yapmışlardı paramı. AV'ye suç yüklemiyorum tabii ki salaklık bende var.