Antivirüs önerisi

smtylmz_who

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selamlar, çeşitli alanlarda fazlasıyla indirme yaptığım için arada garip dosyalar sızabiliyor. Türkiye şartlarında uygun fiyatlı bir antivirüs yazılımı istiyorum. Aktif olarak Malwarebytes ücretsiz sürümünü kullanıyorum. Gözüm, hem telefonum hem bilgisayarım için Kaspersky'e takıldı. Çünkü arada Instagram'da vs takip etmediğim hesaplar birden takip edilir oluyor, çift koruma kullandığım halde hesaplarıma giriş yapılmaya vs çalışılıyor bu sebeple daha geniş bir önlem almak istedim. Ana kıstaslarımdan birisi kendi kafasına göre dosya silmemesi. Resmi olarak ulaşamayacağım çok sayıda PS2 vb Asya menşeli EXE dosyaları var bunları kafasına göre silmesini istemiyorum.
Kaspersky'de Plus plan 3 cihazlı olan aklıma yattı ama üyelik almadan önce size danışmak istedim belki daha F/P bir tavsiyeniz vardır diye.

Ekran görüntüsü 2024-09-25 164617.png

Ekran görüntüsü 2024-09-25 164629.png

Kaspersky iyidir ben McAfee kullanıyordum 1 2 sene önce ondan da memnundum çoğu işini görür zaten hangisi daha güzel gelirse seç.

Ücretsiz olarak malwarebytes gayet iyi ücretli olarak kaspersky iyi diye biliyorum fiyatlarıda uygun

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı