Antivirüs önerisi

Obsessive

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel i5-14450HX
NVIDIA GeForce RTX 4060 8gb vram
32gb ram ddr5
1tb sdd
Win11 Home
Meslek
Öğrenci
Yeni laptop aldım Windows 11 kurdum. İnternet üzerinden sürekli bir şey indirip kuran biri değilim ama yine de herhangi bir sitede yanlış bir şeye tıklayıp virüs bulaşmasından vesaire korkuyorum. Windows'un kendi programı yeter mi? Yetmez diyorsanız ne kullanmalıyım? Öğrenciyim sürekli aylık ödeme yapacağım bir program kullanamam.

Yeni laptop aldım Windows 11 kurdum. İnternet üzerinden sürekli bir şey indirip kuran biri değilim ama yine de herhangi bir sitede yanlış bir şeye tıklayıp virüs bulaşmasından vesaire korkuyorum. Windows'un kendi programı yeter mi? Yetmez diyorsanız ne kullanmalıyım? Öğrenciyim sürekli aylık ödeme yapacağım bir program kullanamam.

RAM'iniz fazla ise kesinlikle Bitdefender öneririm. Ücretsizi de var, fakat bir yıllık fiyatlara göz gezdirin derim.

RAM'iniz fazla ise kesinlikle Bitdefender öneririm. Ücretsizi de var, fakat bir yıllık fiyatlara göz gezdirin derim.
32gb ram ddr5 hocam. Bitdefender'a fiyatlarına vesaire göz atayım sağolun hocam.

Discord'la işiniz yoksa Kaspersky.

Yok hocam DC kullanmıyorum sağ olun değerlendireceğim yazdıklarınızı. Birkaç kişi daha Kaspersky demiş.

Dün Kaspersky'dan Bitdefender'a geçiş yaparken dedim ya bir Windows Defender ile tam tarama yapayım. Adam gitti WinRAR'ın ana dosyalarından birine ‘trojan’ dedi. Yazıklar olsun be.
Öyle hocam. Gerçek zararlıları da içeri buyur ediyor. Hepsini geçtim, daha kendini bile koruyamıyor. :D

Hocam beğenenler de var tavsiye etmeyenler de. Ben bizzat Oyuncular için Norton ürününü kullanıyorum. Yıllık 119TL ve 3 cihaza kadar yüklenebilen Firewall özelliği de olan bir Antivirüs.

Torrent yama ıvır zıvır senelerdir hiç bir şey bulaşmadı çok şükür. Zaten güvenilir olmayan yerlere girmesem de kimseye de tam güven olmaz diyerek kullanıyorum. Ne performansta bir kayıp ne de sistemde zararlı bir durum senelerdir hiç yaşamadım.

Firewall ayarını da özellikle otomatik değil manuel ayara çektiğinizde bilgisayarınızda internete bağlanmak isteyen her uygulama için sizden bir kere izin ister. İsterseniz tamamen engeller veya izin verebilirsiniz ya da bir kerelik engeller veya izin verebilirsiniz. Bu izinleri de sonradan ayarlardan değiştirebilirsiniz istediğiniz gibi. Ayrıca hangi programın hangi klasörden bağlanmak istediğini de görebildiğinizden zararlı bir yazılım mı yoksa güvenilir bir uygulama mı emin olabilrisiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı