Antivirüs Önerisi

Avast antivirüs kullanıyorum gayet memlunum . Virüs lü bir siteye girince direk bağlantıyı kesiyor ve bilgisayara virüs bulaşmamış oluyor .

Kardeş hangisini kullanırsan kullan, eğer internet gezinti ve indirmelerinde art niyetli ve virüslü siteler mevcutsa seni antivirüs programları kurtaramaz.
Ben Bitdefender i lisanslı olarak kullanmıştıma iyiydi de.
Daha sonra başka bir anti virüs programına tarattırdığımda bir kaç virüs bulmuştu

Tabi bulunanların virüs olduğunu göstermez hatta başarılı sayılır.
Önerim
Ücretli
Bitdefender
Ücretsiz
Fortiguard(ya da forticlient ti adı)

Norton, Kaspersky veya Bitdefender önerebilirim. Aralarında en hafifi Norton. Diğerlerinin de bilgisayarı zorlayacağını sanmıyorum. Fakat, Bitdefender'ın Firewall'u diğer 2 rakibine göre zayıf kalıyor.

Son düzenleme:
Selamlar, bilgisayarımın hızını etkilemeyecek ve sağlam bir antivirüs programı önerir misiniz?

Kaspersky, Avast, BitDefender

Bitdefender Free, AVG Internet Security.

Bitdefender indirince sistemde yavaşlama söz konusu olmaz değil mi ? Emin olmak istiyorum da onun için yanlış anlamayın

Avast antivirüs kullanıyorum gayet memlunum . Virüs lü bir siteye girince direk bağlantıyı kesiyor ve bilgisayara virüs bulaşmamış oluyor .

Hayır, düşük donanımlı sisteminde deneyen arkadaşlar sorun yaşamadı. @fryzen
Bitdefender Free en güvenlisi ve en performanslısıdır.

Kardeş hangisini kullanırsan kullan, eğer internet gezinti ve indirmelerinde art niyetli ve virüslü siteler mevcutsa seni antivirüs programları kurtaramaz.
Ben Bitdefender i lisanslı olarak kullanmıştıma iyiydi de.
Daha sonra başka bir anti virüs programına tarattırdığımda bir kaç virüs bulmuştu

Tabi bulunanların virüs olduğunu göstermez hatta başarılı sayılır.
Önerim
Ücretli
Bitdefender
Ücretsiz
Fortiguard(ya da forticlient ti adı)

Bildiğim en hafif Antivirüs programı Webroot, koruması da iyi

Norton, Kaspersky veya Bitdefender önerebilirim. Aralarında en hafifi Norton. Diğerlerinin de bilgisayarı zorlayacağını sanmıyorum. Fakat, Bitdefender'ın Firewall'u diğer 2 rakibine göre zayıf kalıyor.
Arkadaşlar en güveniliri sizce hangisi karar verin?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı