Antivirüs program önerisi

Şu sıralar Bitdefender kurup bir taramadan geçirmenizde fayda var. KVRT ile de son kontrolleri yaparsınız. Kaspersky kullanıyorum aktif performansından memnun değilim. Sezgisel motorda sıkıntılar var.

Alternatif olarak ESET öneririm.
 
ESET Smart Security ürününü kendi sitesinden indirip kurun. İlk defa kurulum yapıyorsanız mail adresinizle bir aylık deneme süreniz olacak. Deneme süresini etkinleştirin ürün kendini güncelledikten sonra bir ay kullanabilirsiniz. Bu süre size yeter.
 
Uzun yıllardır Kaspersky kullanıyorum. Virüsler Kaspersky kullanmaya başladığımdan bu yana bana uğramıyor :)
 
ESET Online scanner ile hard diskin 1 tanesini taramaya başlattım.
Tarama bittikten sonra farklı bir program ile tekrar yapmama gerek yok sanırım.
 
Antivirğs olarak en az kaynak harcayan ve en iyi denilen 3 program var ESET, Kaspersky, Norton ben 2 senedir Kaspersky kullanıyorum bayağı iyi onu öneririm fakat diğer ikisini bilmiyorum ama bayağı iyi diye öneriliyor diğer ikisi de.

McAfee workstation siatemler ve iş, ofis, sunucu odaklı kullanımlar için uygun. Yine de iyi koruma sağlıyor mu sağlıyor fakat bir programın internet erişimi ayarını yanlışlıkla kapatınca o programa girdiğinde çevrimdışı kalıyorsun ve McAfee programına girip istisnalara falan eklemen gerekiyor yani kişisel kullanım için pek de uygun değil bence.

Ben memnunum.
 

Geri
Yukarı