McAfee sistemi çok yoruyor.McAfee kullanıyorum ama Kaspersky daha iyi. McAfee'den memnunum.
McAfee sistemi çok yoruyor.McAfee kullanıyorum ama Kaspersky daha iyi. McAfee'den memnunum.
Ücretli lisans alırım diyorsanız Malwarebytes, alamam diyorsanız Kaspersky Free.
McAfee kullanmanızı asla önermem bence en yakın zamanda Kaspersky'e geçin.
Malwarebytes ücretsiz tam olarak bir antivirüs değil, otomatik tarama yok, Kaspersky daha mantıklı olur.Kaspersky veya Malwarebytes bende bu ikisi arasında kaldım ücretsiz olarak hangisini kullanmalıyım emin değilim.
Kaspersky vs Malwarebytes hocam. Zamanınız varsa inceleyebilirsiniz, özetlemek gerekirse Malwarebytes'ın Kaspersky'dan daha iyi olduğunu açıklamış.Kaspersky veya Malwarebytes bende bu ikisi arasında kaldım ücretsiz olarak hangisini kullanmalıyım emin değilim.
Attığım videoda açıklıyor. McAfee şirketler için çok iyi çalışırken ev kullanıcılarına gelince çok iyi çalışamıyor. Kaspersky, Malwarebytes gibi firmalar kendini kanıtlamış ama McAfee henüz ev kullanıcıları için iyi bir seviyede değil.Hocam Türk Telekom'un ücretsiz McAfee servisinden yarlanıyorum neden McAfee kullanmamam gerekiyor açıklar mısınız?
Ücretsiz olarak Malwarebytes otomatik tarama yapmaz. Antivirüs olmaz öyle.Kaspersky vs Malwarebytes hocam. Zamanınız varsa inceleyebilirsiniz, özetlemek gerekirse Malwarebytes'ın Kaspersky'dan daha iyi olduğunu açıklamış.
McAfee şirketlere abanan bir antivirüs.Attığım videoda açıklıyor. McAfee şirketler için çok iyi çalışırken ev kullanıcılarına gelince çok iyi çalışamıyor. Kaspersky, Malwarebytes gibi firmalar kendini kanıtlamış ama McAfee henüz ev kullanıcıları için iyi bir seviyede değil.
Yeni Windows 11 kurdum fakat antivirüs programı lazım. Bilgisayarı yormayacak program önerir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.