Artık günümüzde hacklenmek çok kolay bir hale geldi hocam. Zero-day olayı olabilir, başkası kullanır bir şeyler yükler, şart yani antivirüs. Kaspersky veya Malwarebytes olabilir.Tabiri caizse mide bulandırıcı bir görüntü. Windows Defender bile yeterli hocam çok gerekli değil absürt sitelere girmiyorsanız silin bence.
yazılım işleri ile uğraşıyorum yani neyin az çok ne olduğunu biliyorum bende gereksiz buluyorum fakat kime sorsam yükle diyorlarTabiri caizse mide bulandırıcı bir görüntü. Windows Defender bile yeterli hocam çok gerekli değil absürt sitelere girmiyorsanız silin bence.
biraz öyle hocam hak veriyorum sizeArtık günümüzde hacklenmek çok kolay bir hale geldi hocam. Zero-day olayı olabilir, başkası kullanır bir şeyler yükler, şart yani antivirüs. Kaspersky veya Malwarebytes olabilir.
Artık günümüzde hacklenmek çok kolay bir hale geldi hocam. Zero-day olayı olabilir, başkası kullanır bir şeyler yükler, şart yani antivirüs. Kaspersky veya Malwarebytes olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.