Antivirüs programı kullanılmalı mı?

Her şeyi indiren birisi için önlem olarak Kaspersky kurulur bence.
Her şeyi indiren birisinin dikkatine bağlı aslında, ben de çok şey indiriyorum ama bugüne kadar büyük bir sorun çıkmadı :D Zaten Defender yine güçlü bir AV, yaygın tehditleri algılayabiliyor.
Hoş, her şeyi indirmekten kastınız bakmadan indirmekse fayda var tabii.

Önlem olarak Kaspersky'ı tercih edebilirsiniz ama böyle daha fazla yani azıcık daha korumalı olsun istiyorsanız ESET öneririm.
Önlem almak istiyorum açıkçası. Sistemi daha yeni aldım ve patlasın istemem.
Fark etmez. Bütçenize uygun olanı alabilirsiniz. Şahsen Kaspersky kullanmayı tercih ederim.
Bütçe sıkıntım yok fakat kendi sitesinde esete 700 lira veremem.
Kaspersky 3 aylık ücretsiz kod var. Sitede aratın.
Technopat Sosyal'de mi?
Dikkatli birisiysen ne indirdiğine dikkat ediyorsan Windows Defender işini görür. Bende @nexpugnable hocama katılıyorum eğer önünüze çıkan her şeyi indiriyorsanız Kaspersky işinizi görür.
Ben dikkat ediyorum bu konuda sıkıntı yok da fakat bir kişi daha kullanınca bilgisayarı insan önlem almak istiyor.

Her şeyi indiren birisinin dikkatine bağlı aslında, ben de çok şey indiriyorum ama bugüne kadar büyük bir sorun çıkmadı :D Zaten Defender yine güçlü bir AV, yaygın tehditleri algılayabiliyor.

Arkadaşın ağabeyi dikkatli birisine benzemiyor. Dediğin gibi. Ben de çok fazla şey indiriyorum ama Defender bile yok. Dikkate bağlı tamamen.

@Etluseem, evet. Forumda bununla ilgili bir konu vardı. Araştırırsanız bulursunuz.

Önlem almak istiyorum açıkçası. Sistemi daha yeni aldım ve patlasın istemem.

Bütçe sıkıntım yok fakat kendi sitesinde esete 700 lira veremem.

Technopat Sosyal'de mi?

Ben dikkat ediyorum bu konuda sıkıntı yok da fakat bir kişi daha kullanınca bilgisayarı insan önlem almak istiyor.

Kaspersky kullanabilirsiniz o zaman.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı