- Makaleler
- 3
Eğer ihtiyacım olursa güvendiğim tek bir yer var, oradan crack indiriyorum. Hayatım boyunca birkaç kez dışında antivirüs kullanmadım. Eğer bilgili kullanıcıysanız, gereği yok bence.
Selam arkaşlar. 5 aydır PC kullanıyorum. Daha önceleride kullanmıştım ama en son 5 ay önce bir sistem topladım. Şu ana kadar hiç antivirüs programı kullanmadım. Ama çok görüyorum PC'me virüs bulaştı diyen arkadaşlar var. W11 Pro kullanıyorum. Windows'un kendi güvenlik duvarı var die biliyorum. Bu yetersiz mi? Antivirüs programı şartmı, değil mi? Artıları eksileri var mı? MSI Center'de sürekli 3 aylık ücretsiz Norton üyeliği başlatın diyor, eğer gerekliyse bu Norton'u 3 aylık ücretsiz deneyeyim mi? Ya da öneriniz var mı?
Selam arkaşlar. 5 aydır PC kullanıyorum. Daha önceleride kullanmıştım ama en son 5 ay önce bir sistem topladım. Şu ana kadar hiç antivirüs programı kullanmadım. Ama çok görüyorum PC'me virüs bulaştı diyen arkadaşlar var. W11 Pro kullanıyorum. Windows'un kendi güvenlik duvarı var die biliyorum. Bu yetersiz mi? Antivirüs programı şartmı, değil mi? Artıları eksileri var mı? MSI Center'de sürekli 3 aylık ücretsiz Norton üyeliği başlatın diyor, eğer gerekliyse bu Norton'u 3 aylık ücretsiz deneyeyim mi? Ya da öneriniz var mı?
Bu şekilde konuşmanız içler acısı. Sadece kullandığımı ve kullanılabilecek bir antivirüs olduğunu belirttim. Arada Malwarebytes ile de tarama yapıyorum. Bu kadar ağlayacak ne var anlamış değilim.Kaspersky fan boylar geldi.
Bu şekilde konuşmanız içler acısı. Sadece kullandığımı ve kullanılabilecek bir antivirüs olduğunu belirttim. Arada Malwarebytes ile de tarama yapıyorum. Bu kadar ağlayacak ne var anlamış değilim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.