Yigithan Yildirim
Kilopat
Daha fazla
Arkadaşlar selam. Arada sırada CS 1.6 oyununun. Hilelerini indirip deniyorum ve silip Malwarebytes ve Kaspersky ile tarama yapıyorum. Herhangi bir virüs tespit edilemedi yazısını görünce içim rahatlıyordu fakat az önce yaptığım Windows Defender tam virüs taraması sayesinde C:\Users\s\AppData\Local\Microsoft\Edge\User Data\Default\Cache\ konumunda 0043'lü bir ramnit virüsü çıktı (virüs hakkında bilgilendirirseniz sevinirim).
Her neyse, virüslü dosyaya sağ tıklayıp Kaspersky ile tarat dedim ve virüs algılayıp direkt sildi. İşin ilginç yanı tek bir dosyayı tara dedim ve 5 adet dosya taradı, 1 tane virüs buldu, dosyanın adı demoplayer.dll.
Bir de şu sorun var: Defender kısmına girdiğimde: BT yöneticiniz bu uygulamanın çeşitli alanlarına erişimi sınırladı diye bir uyarı veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Her neyse, virüslü dosyaya sağ tıklayıp Kaspersky ile tarat dedim ve virüs algılayıp direkt sildi. İşin ilginç yanı tek bir dosyayı tara dedim ve 5 adet dosya taradı, 1 tane virüs buldu, dosyanın adı demoplayer.dll.
Bir de şu sorun var: Defender kısmına girdiğimde: BT yöneticiniz bu uygulamanın çeşitli alanlarına erişimi sınırladı diye bir uyarı veriyor. Yardımcı olursanız sevinirim.