Antivirüs tier listim

Diğerlerine neden böyle skor verdiğimi anlarsınız. Windows Defender son günlerde ciddi sorunlar veriyor, false positive olsun. Sophos bellek tüketimi yüzünden böyle verdim. McAfee ve Norton bu yüzden:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kaspersky en iyisi ve BitDefender 2. en iyi. ESET 3. olur en fazla. Ondan oraya koydum. F-secure'da aynı yeri hak ediyor onunla. Avast ve AVG yaşanan skandallar yüzünden oraya koydum ve her ikisi aynı zaten. Malwarebytes gerçek zamanlı koruması gayet kötü. Avira berbat zaten. Create a Best Antivirus Tier List buradan tier list oluşturabilirsiniz.

Eki Görüntüle 1787841

Kaspersky çok doğru.

Öncelikle değerlendirmen için teşekkürler. Bunun senin listen olduğunu ve kişiye göre değişiklik göstereceğini belirtmek lazım. Bu tarz değerlendirmeler için bence bağımsız antivirüs test yazılımlarının yapmış oldukları testleri takip etmek daha doğru olabilir. Sonuçta bizim elimizde test edecek virüs arşivi yok. Ben şahsen AV-TEST | Antivirus & Security Software & AntiMalware Reviews adresini takip ediyorum karar verirken. Karar verecek arkadaşlara da referans olabilir diye düşünüyorum.

Öncelikle değerlendirmen için teşekkürler. Bunun senin listen olduğunu ve kişiye göre değişiklik göstereceğini belirtmek lazım. Bu tarz değerlendirmeler için bence bağımsız antivirüs test yazılımlarının yapmış oldukları testleri takip etmek daha doğru olabilir. Sonuçta bizim elimizde test edecek virüs arşivi yok. Ben şahsen AV-TEST | Antivirus & Security Software & AntiMalware Reviews adresini takip ediyorum karar verirken. Karar verecek arkadaşlara da referans olabilir diye düşünüyorum.
Sitesinde independent falan yazmış fakat Avast ve AVG en üstte, şahsen sponsorlu site olduğunu düşünüyorum.

En doğru tier listlerden biri fakat malwarebytes'ın sonda olmaması belki C ile D arası bir yerde olması gerekirdi. Fakat açıklamayı yapmışsın gerçek zamanlı koruması başarılı değil o kadar, doğru. Kaspersky'ın tepede olması da doğru fakat artık onu da biraz S ile A arasında bir yere çekmek gerekiyor çünkü Rus-Ukrayna savaşı sonrası bir çok kaynak Kaspersky yoluyla Rusyanın izleme gerçekleştirebileceğine/gerçekleştirdiğine dair bilgiler paylaştı. Yani antivirüsün kendisi casus yazılım oluyor aslında. Öte yandan Kaspersky gerçekten çok güçlü. Defender ise yine çok güçlü bence sonda olmaması gerekirdi. Tabi bir çok sıkıntısı var mesela ransomwarelere karlı çok etkili değil. Defender kullanmak isteyenler Configure Defender'ı indirip ultra korumaya sahip olabilir bu şekilde normalde yakalayamadıklarını bile engelliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı