Antivirüs yazılımı önerisi

ArthurMorganO7

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarımda artık virüs olaylarını yaşamamak için bir antivirüs uygulaması arıyordum da önerebileceğiniz en iyi antivirüs yazılımları nelerdir? (Ücretli ücretsiz fark etmez.)

Son düzenleyen: Moderatör:
En iyi seçeneğin Bitdefender. Avast'ta koruma olarak gayet iyi ama hem verilere saygısı pek yok hem de false-positive oranı fazla yüksek bir AV. Eset gercek zamanli olarak iyi degil ve asla parasini haketmiyor. Kaspersky ise aşırı zayıfladı.

Son düzenleme:
Çok fazla bilinmedik uygulama kurmuyorsan Windows'ta kendi Defender'ı yeterli olabiliyor, ama ekstra katman dersen ben Kaspersky ve Malwarebytes tercih ediyorum.

Hocam ben 6 7 senedir Norton kullanıyorum. Firewall ayarını da her internet erişimini bana soracak şekilde ayarladım. Ya hep ya hiç ya da bir seferliğine izinler veriyorum. Neyin internete bağlandığını bildikçe insan daha güvende hissediyor. Torrent trainer ıvır zıvır derken senelerdir tertemizim çok şükür. Bence görevini ziyadesiyle gerçekleştiriyor ayarlarını yapmayı bildikçe.

YIllık 120 TL ve 3 cihaza kadar da kullanabiliyorsunuz. Bence rakipsiz bir fiyat.

Hocam ben 6 7 senedir Norton kullanıyorum. Firewall ayarını da her internet erişimini bana soracak şekilde ayarladım. Ya hep ya hiç ya da bir seferliğine izinler veriyorum. Neyin internete bağlandığını bildikçe insan daha güvende hissediyor. Torrent trainer ıvır zıvır derken senelerdir tertemizim çok şükür. Bence görevini ziyadesiyle gerçekleştiriyor ayarlarını yapmayı bildikçe.

YIllık 120 TL ve 3 cihaza kadar da kullanabiliyorsunuz. Bence rakipsiz bir fiyat.

Avast'a geçti Norton. Avast, Norton, Avira hepsi ayni şirketin altında şuan GEN Digital'e. Verilere saygısı olmayan bir şirket maalesef.

Avast'a geçti Norton. Avast, Norton, Avira hepsi ayni şirketin altında şuan GEN Digital'e. Verilere saygısı olmayan bir şirket maalesef.
Evet son zamanlarda bununla ilgili şeyler görüyorum olumsuz yorumlar falan. Ama burada beni en çok koruyan Fireall'un kullanım kolaylığı ve he rşeyi benim kontrolüme bırakması. Herhangi bir virüs veya benzeri şeyin internetle bağlantısı olmadığı sürece bir şey sızdırması çok daha zor oluyor. Virüs koruyucu da genel anlamda bana onca senedir hiç sıkıntı çıkarmadı. Bir sürü ıvır zıvır kurarım yani zip açarım taratırım falan. False Positive çok nadiren görüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı