Antreman programı önerisi

Henss

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prime A520M-K
Ryzen 3 1200
8x2=16 GB Hikvision 3100 MHZ RAM
Asus Expedition RX 470 4 GB
Aerocool VX Plus 400
Toshiba 1 TB HDD
Lexar 256 GB M.2 SSD
Merhaba. 3. ayıma giriyorum sporda. 2. ay bana yeni bir program verdiler lakin memnun değilim bu programdan. Çok saçma. Adam akıllı bir program önerir misiniz? Rezalet bu. Hatta programı aşağı bırakıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-07-30 at 17.14.17.jpeg
    WhatsApp Image 2025-07-30 at 17.14.17.jpeg
    72,8 KB · Görüntüleme: 73
Merhaba. 3. ayıma giriyorum sporda. 2. ay bana yeni bir program verdiler lakin memnun değilim bu programdan. Çok saçma. Adamakıllı bir program önerir misiniz? Rezalet bu. Hatta programı aşağı bırakıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

ChatGPT'ye detay verdikten sonra kral bir program yapıyor ben ona nazaran çalışıyorum ve bildiğim hareketleri de ekliyorum. Yani 1 günde atıyorum omuz biceps bacak çalışıyorsam o bana her bölge için 3 4 hareket öneriyor. Extra halim kalırsa fix yaptığım hareketleri ekliyorum. Protein takibi vb. Hepsini yapay zekaya yaptırıyorum ama ücretli versiyonunu kullanıyorum farklılıklar olabilir.

Haftada kaç gün gidiyorsunuz? Eğer uygunsa Güray's hypertrophy yapıştırın geçin
5-6 gün gidiyorum. Genel olarak bu programı 2 kere uygulamak için sadece pazar günleri off veriyorum.

Berbat bir full body programı kim yazdıysa artık.

Güray's hypertrophy daha iyi olacaktır. Yapay zeka'danda program almayın rastgele bir 4x12 3x8 verir genelde.

Merhaba. 3. ayıma giriyorum sporda. 2. ay bana yeni bir program verdiler lakin memnun değilim bu programdan. Çok saçma. Adam akıllı bir program önerir misiniz? Rezalet bu. Hatta programı aşağı bırakıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Fenasal kötü programmış, kendi programınızı oluşturabilirsiniz sevdiğiniz hareketleri koyarak ve sevdiğiniz spliti seçerek hocam. İlla hazır olacak derseniz jeff nippard'ın programları güzel ama paralı. Bende korsanı var atabilirim.

Fenasal kötü programmış, kendi programınızı oluşturabilirsiniz sevdiğiniz hareketleri koyarak ve sevdiğiniz spliti seçerek hocam. İlla hazır olacak derseniz jeff nippard'ın programları güzel ama paralı. Bende korsanı var atabilirim.
İsimleri bilsem olur da bilmiyorum isimleri adam akıllı. Dediğiniz program nasıl? Hareketleri 4x12 şeklinde yapacağım.

Berbat bir full body programı kim yazdıysa artık.

Güray's hypertrophy daha iyi olacaktır. Yapay zeka'danda program almayın rastgele bir 4x12 3x8 verir genelde.
Dediğiniz programı 4x12 şeklinde yapsam nasıl olur? İçine etmiş olur muyum? Alışkanlık hani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı