Antreman sistemi

Makaleler
60
Daha fazla  
Konuyla alakası yok fakat antreman sisteminiz malesef çok amatörce hazırlanmış :)

Arkadaşlar merhaba,

ev arkadaşım Bursa'ya geri dönüyor. Birlikte MacFIT Trump AVM'de sabah spor yapıyorduk ve ciddi ilerleme kaydettim. Şimdi tek başıma kaldım. Bir süre tek başıma devam edeceğim ama katılmak isteyen biri olursa fena olmaz.

Sabah saat 07:30 gibi salonda olup en geç 09:30 gibi çıkmam gerekiyor. Akşam gitmek istemiyorum çünkü salon inanılmaz kalabalık oluyor, tam bir balta girmemiş orman...

Şu anda takip ettiğim program aşağıda. Dört gün gidiyorum Spora. Çarşamba günü boş.

upload_2017-9-14_22-47-25.png

upload_2017-9-14_22-47-46.png

Evet, sporseverleri bekliyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
O anlamda değil. Split sistemi bir çok insan için uygun değil. Türkiyede zaten bir çok hoca işi bilmiyor bence. Vucut ağırlığının 1,5 veya 2 katı kadar Benc press vs basılmadığı sürece split sistemi çok gereksiz.

Sizin tüm vucut antremanı yapmanız gerekli. Ben size basit program yazıyorum. Bunu 2 hafta deneyin. Sonra duruma göre düzenlemek gerekir. Ayrıca gögüs ve sırt için 5 set yapabilirsin.
  • Front Squad 5x8-12
    • Bu hareketi yaparken Smith Machine kesinlikle kullanılmaması gerek.
  • Deadlift 4x8-10
  • Bench Press 4x8-10
  • Barfiks 4x10+
  • Overhead Press 4x8-10
  • Barbel Curl + Push Down 3x8-12 Süper Set.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir gün ağırlık bir gün boş çalışılmalı. Ayrıca yağ durumu yüksek ise haftada 1 hit kardiyo yapılabilir. Ağırlıkları kendiniz deneyerek bulmalısınız set ve tekrar sayısını tam olarak çıkartabilcek bir ağırlık olmalı. Ağırlık sonrası karın çalışılabilir bu arada.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı