Antrenman programım nasıl?

snezzy

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. 3 aydır spor yapıyorum işe başladım zamanım kısıtlı hafta 3 gün spor yapacağım full boyd şeklinde sizce programım nasıl ?
Gün 1:
• Barbell row.
• Bench press.
• Squat.
• Shoulder press.
• Barbell curl.
• Cable triceps pushdown.
3 set.

Gün 2:
• Lat pulldown.
• Incline dumbbell press.
• Leg press.
• Lateral raise.
• Hammer curl.
• Two-ARM triceps extension.
3 set.

Gün 3:
• Chin-up & barbell row.
• Bench press.
• Leg extension.
• Face pull.
• Barbell curl.
3 set.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. 3 aydır spor yapıyorum işe başladım zamanım kısıtlı hafta 3 gün spor yapacağım full boyd şeklinde sizce programım nasıl ?
Gün 1:
• Barbell row.
• Bench press.
• Squat.
• Shoulder press.
• Barbell curl.
3 set.

Gün 2:
• Lat pulldown.
• Incline dumbbell press.
• Leg press.
• Lateral raise.
• Hammer curl.
• Two-ARM triceps extension.
3 set.

Gün 3:
• Chin-up & barbell row.
• Bench press.
• Leg extension.
• Face pull.
• Barbell curl.
3 set.

Program sert bir fullbody programı dinlenme sürelerini 30-45 sn arasında tutarak yüksek şiddette antrenmanını tamamla haftada 3 olduğu için zaten kolayca iyileşirsin.

Program iyi sert bir fullbody olmuş. Setler arasında yeterli dinlendiğiniz sürece gelişiminiz ilerler.

Program sert bir fullbody programı dinlenme sürelerini 30-45 sn arasında tutarak yüksek şiddette antrenmanını tamamla haftada 3 olduğu için zaten kolayca iyileşirsin.
30-45 saniye çok kısa. Zaten hareketlerin çoğu çok eklemli, sinir sistemini daha çok yoran hareketler. Nefes nefeseyken tekrar sete girmek pek mantıklı değil.

30-45 saniye çok kısa. Zaten hareketlerin çoğu çok eklemli, sinir sistemini daha çok yoran hareketler. Nefes nefeseyken tekrar sete girmek pek mantıklı değil.

Set araları için hareket araları için yetersiz yeterli kanı pompaladıktan sonra 1 dakika da zaten tekrardan düşer nabız çok fazla düşmeden tekrar pompalamak gerekir biz hep böyle yaptık kimi hocalar full bodyleri peş peşe yaptırır.

Set araları için hareket araları için yetersiz yeterli kanı pompaladıktan sonra 1 dakika da zaten tekrardan düşer nabız çok fazla düşmeden tekrar pompalamak gerekir biz hep böyle yaptık kimi hocalar full bodyleri peş peşe yaptırır.
Nabız aksine normale dönmeli. Yüksek nabızla sete girmek optimallikten çok uzak sinir sistemi de yoruluyor olay kan pompalamak değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı