AOC 23.6" E2470SWH vs Viewsonic VX2457-MHD

72 Hz o model. Menüden 72 Hz'ye alıp kullanıyorsunuz.

Philips 246E9QDSB/01 23.8" 5ms (Analog+DVI+HDMI) Full HD IPS Fiyatı

Bu model, görüntü kalitesi olarak attığınız iki modele tur bindirir. RPG oyunlarının vazgeçilmezi. FPS oyunları için daha orta yollu olarak attığım Samsung iyidir. Curved sevmiyorsunuz madem Viewsonic alın ne diyeyim. Başka alternatif yok doğru düzgün. Diğer alternatifler aynı şeyin laciverti.

Ms olayı diğer kriterlerden daha az önemli. Siz bilirsiniz.
Yukarıdaki samsung monitöre sahibim. Hangi menüden 72Hz yapacağım ?
 
Bu fiyatlara AMVA3 yok mu? O monitörün serisi geçen sene çok popüler oldu. F/P canavarıydı ama artık yeni canavarlar da geldi. Fiyatlar habire değiştiği için bu fiyatlarda var mı ezbere bilmiyordum. Ah eski günler ah, alayını ezberlemiştim. :D Bir daha bak bence.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı