AOC 23, 8" 24G2zu vs Gigabyte 23.8" G24F-2?

Hayır kesinlikle yanılıyor. Gigabyte hem paneli daha iyi hem de 400 nit parlakliga sahip. AOC'nin neredeyse iki katı parlakliktan soz ediyoruz.
Gigabyte nerede AOC'den daha iyi? Hangi paneli kullaniyor diye sorsam kalacaksınız oylece.

250cd aydinlik ortamda sıkıntı yaratmaz, hem parlakligi es gecersek renkleri cok daha iyi.

Ben konuları karıştırdım büyük yanlış anladim. Başka bir konuda farklı bir monitör tavsiye etmiştim su cihazı.

Ben bundan söz ediyoruz sandım. Yanlış anlaşılma için kusura bakmayın.

Zaten o monitörü alacağımı belirtip sizi etiketledim.

Konuyu açarken bu cihazı koymamissin? Bende farklı bir konuya düştüm sandım. Benim kafa yandı. Eğer bu cihazdan bahsediyorsak evet tartışmasız en iyileri bu cihaz.

Zaten aklımdaki monitörler konu açtığım monitörlerdi sonra sizin önerdiğinizi monitör ile AOC arasında ne kadar fark var diye bu konuda sormuştum.

@ardacanci dostum bu arkadaşa G27 F2'yi ben onermistim. 24 inç olan modelle arasında uçurum var, özelliklerine bakabilirsin. Senin inerdigin AOC marka cihazda iyi değil.
27 inç versiyon ile kıyaslıyorum zaten? 27G2SPU'nun iyi olmadığı nereden çıktı?

27 inç versiyon ile kıyaslıyorum zaten? 27G2SPU'nun iyi olmadığı nereden çıktı?

Gigabyte ile arasında uçurum var dostum. Biri 6 bit biri 8 bit panele sahip. Biri 400 nit biri 250 nit parlakliga sahip. Hayır sen neden hala bu cihazın iyi olduğunu düşünüyorsun ben onu anlamadım.

Gigabyte ile arasında uçurum var dostum. Biri 6 bit biri 8 bit panele sahip.

6 bit+FRC, 8 bit yani.

Biri 400 nit biri 250 nit parlakliga sahip.

Bunun aydınlık ortamda sıkıntı yaratmayacağını önceki mesajlarımda belirttim.

Hayır sen neden hala bu cihazın iyi olduğunu düşünüyorsun ben onu anlamadım.

Renkleri, kontrastı, ergosu daha iyi.

G27F-2'nin ergosuna ek olarak pivota sahip, onun aksine 1100:1 kontrast sunuyor, DCI-P3, Adobe RGB değerleri daha iyi vs. vs.

IPS panellerin kontrastlarını karşılatırmak hata olur çünkü kapasiteleri belli. 6 bit + frc dediğin gerçek 8 bitle nasıl kıyaslarsın? DCI-P3, Adobe falan değerlerinin daha iyi olduğunu hangi kaynaktan öğrendin? Burada paylaşta görelim. Parlaklıktan söz etmeyeceğim orası gerçekten komik oldu artık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı