AOC 24" 24g2U 144Hz 1MS mi yoksa 4MS mi?

@Technolock 24g2u dan memnun musunuz ? diğer monitörlerle kıyaslandığında yorumlarınız neler olur ?
Memnunum şu ana kadar bir sorununu görmedim. daha önceki başlıklarda da belirttiğim gibi tek eski yanı olarak dahili hoparlörün monitör kadar iyi olmadığı, bunu çoğu kullanıcı dert etmez genelde herkes kulaklık yada ses sistemi ile kullanıyor ama hiç olmamasındansa olması gene iyi. Diğer monitörlerle farklı olarak bu fiyatlara IPS Panel 144 HZ 1 MS monitör almak kolay değil şuan piyasası nedir bilmiyorum ama ben 1.100 TL ye aldım, IPS panel ile oyunlardan aldığım zevk daha fazla arttığını söyleyebilirim en basitinden Tomb Rider serilerini bir çok kez oynadım IPS panel den önce, şuan ortamın verdiği hissiyat keyif daha tatmin edici, marka hayranlığım falan yok başka markalarda bundan 2 kat daha iyi monitörlerde var ama 1000-1500 fiyat bandında bütçeye uygun en iyi seçeneklerden biri.

Bende Aoc c24g1 modelini aldım fakat parlaklığı, canlılığı ve netliği konusunda hiç memnun değilim. Tepki süresi ve akıcılık konusunda gayet iyi olmasına rağmen yazıların bulanıklığı çok canımı sıktı. 1080p 144 hz paneller içerisinde canlı ve net bir monitör bulmak ne zor işmiş.

Bende Aoc c24g1 modelini aldım fakat parlaklığı, canlılığı ve netliği konusunda hiç memnun değilim. Tepki süresi ve akıcılık konusunda gayet iyi olmasına rağmen yazıların bulanıklığı çok canımı sıktı. 1080p 144 hz paneller içerisinde canlı ve net bir monitör bulmak ne zor işmiş.
Aldığın monitör VA panel netlik canlılık gibi şeyler senin için daha önemli ise IPS panel kullanmalısın arada çok fark çünkü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı