AOC 24" 24G2U vs MSI Optix MAG241CR

Sorunlu olduğunu sanmıyorum ben. Çünkü çok iyi satış yapmış bir monitör 1 haftadır bulamadım hiçbir yerde firmada arkasında duruyordur tahminimce. Hayırlısı olsun dostum inşallah içine sinen bir monitör alırsın :)
Arkasında mı duruyor? Sanırım başka forumda olan itopya firmasının açıklamasını okumadınız? Aldıklarının çoğu iade edildi ölü piksel ışık sızması ghosting vs vs sorunlardan dolayı. Ve bu forumda bile çok şikayet var bulamadınız sanırım. Fakat sorunsuz gelen insanlar hayatlarının en şanslı insanıdır. Harika bir monitör oluyor bu sorunları yaşamayanlar için o fiyata.

Oyun oynamak için ips panel almak zıt durumlar her şeyi yaparım diyorsanız va panel alın. İps panel olup bu özelliklerde bu fiyata ürünler alırsanız sorunlu çıkması normal zaten. 1200 liraya ips panel sorunsuz çıkarsa çok büyük şans gerçekten
AOC C27G1 VA panel bir monitör ama curved. Daha önce hiç kullanmadım. ips'ye göre artısı eksisi nedir onuda bilmiyorum.
Arkasında mı duruyor? Sanırım başka forumda olan itopya firmasının açıklamasını okumadınız? Aldıklarının çoğu iade edildi ölü piksel ışık sızması ghosting vs vs sorunlardan dolayı. Ve bu forumda bile çok şikayet var bulamadınız sanırım. Fakat sorunsuz gelen insanlar hayatlarının en şanslı insanıdır. Harika bir monitör oluyor bu sorunları yaşamayanlar için o fiyata.
Evet görmedim ama sorunların fiyatla orantılı olduğunu düşünüyorum. İtopya gibi bir firmadanda bir daha alışveriş yapmayı düşünmüyorum. Bilgisayarımı oradan aldım. Wifi adaptörüm bozuldu değiştirmeleri 3 ay sürdü. Müşteri hizmetleri berbat zaten bağlanmak için saatlerinizi vermeniz gerek.

Oyun oynamak için ips panel almak zıt durumlar her şeyi yaparım diyorsanız va panel alın.
İps panel olup bu özelliklerde bu fiyata ürünler alırsanız sorunlu çıkması normal zaten.
1200 liraya ips panel sorunsuz çıkarsa çok büyük şans gerçekten
VA paneller ''Curved'' ne kadar sorunsuz ki? Kesinlikle ışık sızması kaçınılmaz oluyor.
kiminde 1 kiminde 2 ay sonra ölü piksel çıkıyor.
VA da gördüğüm şikayeti bu forumda başka hiç bir panelde görmedim şahsen 1 aydır.
IPS'de oluyor ama sonuçta renkleri kat kat iyi.
TN panelleri azıcık oynadın mı uğraştın mı VA panele yaklaşıyor.
Ama performans olarak TN ye ikisi de yaklaşamıyor.
IPS, VA paneller performans açısından büyük fark yok aralarında.
Ama TN panel ile diğerlerinin aralarında fazla fark var. Bence ya IPS ya da TN alınmalı.

Arkadaşlarımdan biliyorum. Adamlar monitör geliyor takıyor kullanıyor :)
Abi bir gir ayar yap. adam 1 senedir 5ms ile oynuyor 1ms lik monitörü mesela. Geçen ben açtırdım res time yi adama :D
Bu arada aramızda kalsın Stok 'ta şu an şaşırdım.

VA paneller ''Curved'' ne kadar sorunsuz ki? Kesinlikle ışık sızması kaçınılmaz oluyor.
kiminde 1 kiminde 2 ay sonra ölü piksel çıkıyor.
VA da gördüğüm şikayeti bu forumda başka hiç bir panelde görmedim şahsen 1 aydır.
IPS'de oluyor ama sonuçta renkleri kat kat iyi.
TN panelleri azıcık oynadın mı uğraştın mı VA panele yaklaşıyor.
Ama performans olarak TN ye ikisi de yaklaşamıyor.
IPS, VA paneller performans açısından büyük fark yok aralarında.
Ama TN panel ile diğerlerinin aralarında fazla fark var. Bence ya IPS ya da TN alınmalı.

Arkadaşlarımdan biliyorum. Adamlar monitör geliyor takıyor kullanıyor :)
Abi bir gir ayar yap. adam 1 senedir 5ms ile oynuyor 1ms lik monitörü mesela. Geçen ben açtırdım res time yi adama :D
Bu arada aramızda kalsın Stok 'ta şu an şaşırdım.
Dostum C24G1 Modeli bu. 24G2U arıyoruz :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı