AOC 24" 24G2U vs MSI Optix MAG241CR

Hepsiburada'da beğenmedim desen bile alıyorlar iade.
Ama diğer sitelere korkuyorum ya.
Keşke tekrar gelse hepsiburada stoklarına.
İade etmek yasal hakkımız zaten. Almayan firmalar ilede tüketici hakem heyeti aracılığı ile uğraşmak gerek. 50 TL olan traş makinem için 6 ay uğraştım ama iade ettirdim. :D

Şaşırdım ama stabil değil o zaman tavırları.
Galiba. 14 gün içinde yolladıysanız almaları lazım aslında. Ama bu tarz olaylardan korkuluyor işte malesef. Geçen biri monitör almış sağa sola çevirme yaparken daha monitör ortadan ikiye ayrılmış. Kullanıcı hatası denmiş galiba. Üzücü şeyler oluyor böyle ...
İade etmek yasal hakkımız zaten. Almayan firmalar ilede tüketici hakem heyeti aracılığı ile uğraşmak gerek. 50 TL olan traş makinem için 6 ay uğraştım ama iade ettirdim. :D
Kesinlikle üşengeç olmayanlar her zaman kazanır :D

Galiba. 14 gün içinde yolladıysanız almaları lazım aslında. Ama bu tarz olaylardan korkuluyor işte malesef. Geçen biri monitör almış sağa sola çevirme yaparken daha monitör ortadan ikiye ayrılmış. Kullanıcı hatası denmiş galiba. Üzücü şeyler oluyor böyle ...

Kesinlikle üşengeç olmayanlar her zaman kazanır :D

Yollamadım ama sosyal medya kanallarıyla talepte bulundum servise yönlendirdi. Keşke direk yollasaydım. THH'ye talebimi belirttim başvurdum ama kimbilir ne zaman sonuç çıkar. Servis yoluyla denesem mi iade işlemini? Bu kadar ghosting normal mi? Arkadaşımda da aynısı var bende böyle olmuyor dedi. Normal derlerse onu kanıt gösterebilir miyim?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yollamadım ama sosyal medya kanallarıyla talepte bulundum servise yönlendirdi. Keşke direk yollasaydım. THH'ye talebimi belirttim başvurdum ama kimbilir ne zaman sonuç çıkar. Servis yoluyla denesem mi iade işlemini? Bu kadar ghosting normal mi? Arkadaşımda da aynısı var bende böyle olmuyor dedi. Normal derlerse onu kanıt gösterebilir miyim?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Dostum monitör ayarlarınızı değiştirmişsinizdir. Ama sizde olup başkasında yoksa gönderin. Aldığınız ürünün arkasında durun yapılması gereken herşeyi yapın bence.
Galiba aldı bile :D
Aldığımda burada belirtirim :D

Ultra fast ayarlarında bu sorun yaşanıyor diye biliyorum. Bayadır burdasın denemişindir diye umuyorum?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı