AOC 24" 24G2U vs MSI Optix MAG241CR

Normal, hızlı ve çok hızlı var hepsini denedim hocam. Sonuç alabilir miyim sence göndersem mi? THH başvurum da açık konumda bekliyor. Tamamladım onu.
Sonuç alırsınız ama sorununuzu düzgün cümleler ve kanıtlarla izah etmeniz gerek diğer türlü çok zor oluyor.

Servisten de iade/değişim raporu talep edeyim mi gönderip monitörü? THH başvurum hali hazırda duruyor hepsiburada için. @Delta9
Aynen servise gönderme veya iade hakkınız var ise ilk o yöntemi deneyin. Ayrıyetten bunları denedikten sonra şikayetvar.com aracılığı ile'de sorununuzu paylaşın ben orada çok sorun çözdüm. Firmalar kendi şikayetlerini azaltmak için oralara göz atıyorlar.

Aynen servise gönderme veya iade hakkınız var ise ilk o yöntemi deneyin. Ayrıyetten bunları denedikten sonra şikayetvar.com aracılığı ile'de sorununuzu paylaşın ben orada çok sorun çözdüm. Firmalar kendi şikayetlerini azaltmak için oralara göz atıyorlar.

Servise gönderdikten sonra da şikayetvar üzerinden hepsiburada'yı şikayet edeyim mi? Satıcı oydu. @Delta9

Servise gönderdikten sonra da şikayetvar üzerinden hepsiburada'yı şikayet edeyim mi? Satıcı oydu. @Delta9
Evet dediğiniz gibi ilk olarak servise gönderin. Daha sonra şikayet'de bulunun. Şikayet metninde THH başvurduğunuzda belirtin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı