- Makaleler
- 9
Özellikleri (kabaca):
MSI; AOC;
165hz. 240hz.
1ms. 0.5ms.
27 inç. 27 inç.
HDMI. HDMI.
DisplayPort. DisplayPort.
NOT: Ekran kartım GTX 1060 6 GB ve 1080p oynuyorum oyunları.
240hz monitör düşünüyorum.Gigabyte 27" G27F 144Hz 1ms 2xHDMI DP 2xUSB IPS FHD Freesync Premium Gaming Monitör | ITOPYA
Gigabyte 27" G27F 144Hz 1ms 2xHDMI DP 2xUSB IPS FHD Freesync Premium Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile G27F ITOPYA'da.www.itopya.com
Kalan parayla da foruma döner ısmarlarsın.![]()
FPS türü oyunlar.Sisteminiz nedir? Hangi tür oyunları oynarsınız?
Teşekkürler. Zaten ekran kartım sanırım 2K desteklemiyor.MSI fiyatına 2K 144/165Hz var. Asla o meblağları gömmeyin.
AOC marka olarak monitör konusunda MSI'dan daha iyi bu arada. Ürünlerinde sorunsuzluk olarak daha iyi izlenimime göre.
AOC iyi bir markadır, alabilirsiniz.
AOC alınır.
Teşekkürler.AOC alınır.
Teşekkürler.Kalite olarak şunu söyleyeyimki eski monitörüm AOC ve 7 yıl kullandım hala sorunsuz çalışıyor ve yeni monitörüm AOC 24G2U5 yani anlatabildim sanırım. D
Eğer FPS tarzı oyunlar oynuyorsan (CS:GO Valorant vs.) Curved tavsiye etmem düz daha rahat oluyor gerisi sana kalmış bir şey yani. D
Not: MSI kötüdür demiyorum bu arada.
Destekliyor, 8K bile destekliyor, ama zorlanacaktır.Teşekkürler. Zaten ekran kartım sanırım 2K desteklemiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.