- Katılım
- 30 Temmuz 2022
- Mesajlar
- 13.561
- Makaleler
- 13
- Çözümler
- 93
24M1N3200ZS.
pckolikten alacaktım, ölü piksel sorununu almadan sorayım dedim. 3 tane ölü pikselde değişim olduğu söylendi. amazon bu konuda yardımcı olabilir fakat diğer sitelerden şüpheliyim. en uygun fiyat da pckolikte sanırım şuan.Bende 10 kasımda SPU değilde SP olan modeli aldım aynı sanırım az çok spu ile amazondan aldım ilkinde ölü piksel çıktı değişim istedim yeni gelende de ölü piksel çıktı yine değişim istedim.
olabilir hocam iletişime geçelim.üstad elimde iki gün önce aldığım sıfır msi g2412 var. benim acer nitro 5 laptopta displayport üzerinden mux açamadığım için kullanmadan satmak zorunda kaldım. testini yaptım bebek gibi monitör. kutusunda duruyor. istanbulda isen yardımcı olurum.
numaram 553 537 24 62 instagram:sforseyfolabilir hocam iletişime geçelim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.