Selam, fotoğrafta görmüş olduğunuz gibi IPS panel monitörümde ışık sızması var. IPS panel için bu kadar ışık sızması normal bir şey mi yoksa değişmeli miyim?
Eki Görüntüle 1916151
Sadece siyah ekran girdiğinde fazlasıyla gözüm takılıyor. Muhtemelen benden kaynaklı başkasının bu kadar gözüne takılacağını düşünmüyorum. Yinede her şekilde normalin dışında sızma var gibiIPS panellerde normal olabilir bir VA kullandığım için IPS hakkında pek fikrim yok ama 2007 model eski bir LCD panelim vardı oda böyleydi. Rahatsız olduğumu hatırlamıyorum.
Sadece siyah ekran girdiğinde fazlasıyla gözüm takılıyor. Muhtemelen benden kaynaklı başkasının bu kadar gözüne takılacağını düşünmüyorum. Yine de her şekilde normalin dışında sızma var gibi.
Şöyle hızlıca bi oyundan fotoğraf çektim siyah renk dışı diğer renklerde sorun yok ama siyah renklerde baya bi sorun var gibiLCD panellerde kusur ararsan aslında hepsinde kusur bulursun ben olsam takılmam. Ama normalin dışında var diyorsanız şansınızı deneyin derim.
Yani biraz kişisel soru bu rahasız oluyorsan bence değişim iste.Şöyle hızlıca bi oyundan fotoğraf çektim siyah renk dışı diğer renklerde sorun yok ama siyah renklerde baya bi sorun var gibi
Şöyle hızlıca bir oyundan fotoğraf çektim siyah renk dışı diğer renklerde sorun yok ama siyah renklerde bayağı bir sorun var gibi.
İade yapmam muhtemelen bende itopyadan almıştım indirimdeyken ve şimdi fiyatı arttı umarım değişim hakkım vardır..Aynı monitör bende var sinerjiden aldım bir kaç ay önce resimdeki kadar ışık sızması yok, o neymiş öyle ya. Bence direkt iade etmelisin hakkın varsa. Çok çok fazla çünkü.
Hocam itopya’yı aradınız mı değişim hakkınız var mı?İade yapmam muhtemelen bende itopyadan almıştım indirimdeyken ve şimdi fiyatı arttı umarım değişim hakkım vardır..
Umarım vardır hocam.İade yapmam muhtemelen bende itopyadan almıştım indirimdeyken ve şimdi fiyatı arttı umarım değişim hakkım vardır..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.