AOC 24G2SPU/BK monitör değişim sürecinde ne yapılmalı?

Ürünü ne zaman aldığını bilmiyorum ama monitör piyasası çok hızlı yükseliyor iadenin mantıklı olduğunu süşünmüyorum. Tabi bu senin tercihin bu konuda birşey diyemem.
Bugün aradığımda kesinlikle iade istemediğimi belirttim. Bana ellerinde sadece C24G42E'nin olduğunu söylediler ya da para iadesi alacabileceğimi.

Ben de sanmıyorum hocam. Ayrıca THH'ye başvurdum bile.
Güzel hocam rklemek istediğiniz şeyleri dilekçe yazarak bulunduğunuz ildeki THH'ye iletebilirsiniz. Benimde şu an bir pantolon için THH sürecim sürüyor yaklaşık 3 ay falan oldu. Yani sürecin uzun süreceğini bilin ortalama 6 ay kadar sürebiliyor.

Bugün aradığımda kesinlikle iade istemediğimi belirttim. Bana ellerinde sadece C24G42E'nin olduğunu söylediler ya da para iadesi alacabileceğimi.
Hocam arama hariç yazılı olarakta belirtebilirsiniz ve THH başvurunuzda da ücret iadesini istemediğinizi açıkça belirttiniz mi?

Kendilerine mail yoluyla ve Instagram'dan THH'ye başvurduğumu belirttim. Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.

Rica ederim, bundan sonra yapacak bir şey kalmıyor. Sürecin sonuçlanmasını bekleyeceksiniz artık hocam tatsız bir deneyim olmuş sizin adınıza önerdikleri monitörde stand vs mevcut değil sizinki standlı falan ve bana göre yanlış beyanları da var umarım istediğiniz gibi bir monitörü alabilirsiniz.

Rica ederim, bundan sonra yapacak bir şey kalmıyor. Sürecin sonuçlanmasını bekleyeceksiniz artık hocam tatsız bir deneyim olmuş sizin adınıza önerdikleri monitörde stand vs mevcut değil sizinki standlı falan ve bana göre yanlış beyanları da var umarım istediğiniz gibi bir monitörü alabilirsiniz.
Umarım firmayla uzlaşırız. 6 ay beklemek istemiyorum. :(

Umarım firmayla uzlaşırız. 6 ay beklemek istemiyorum. :(

Bu konumdaki arkadaşın yazdıklarını okuyabilirsiniz işinize yarayabilir.

Bu konumdaki arkadaşın yazdıklarını okuyabilirsiniz işinize yarayabilir.
Hocam tekrardan teşekkürler. Ben bunların hepsini 10 Temmuz'dan beri 2-3 defa okudum. 25G3ZM ile içeren tüm konuları okudum.

Tam olarak ne dediniz? 18 gündür bekliyorum ben.
Hatta paylaştığınız konuya yazmışım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı