İnceleme AOC 24G2SPU/BK

Gamepower Warlock hocam almak istiyorsanız düşünebilirsiniz monitör için.

NVIDIA digital vibrance %100 AOC monitör ayarlarım FPS modu ve oyun modu açıkken renkler fazla doygun oluyor ben bu şekil tercih ediyorum.
Merhaba ayısını aldım bugün geldi ama görüntü kalitesi bana garip geldi sanki biraz düşük gibi herhangi bir ayar yaptınız mı vs

Merhaba ayısını aldım bugün geldi ama görüntü kalitesi bana garip geldi sanki biraz düşük gibi herhangi bir ayar yaptınız mı vs.

Hangi porttan bağladınız HDMI mı DP mi?

Hangi porttan bağladınız HDMI mı DP mi?
size söyle soylim ben laptop ile hdmi bağladım şuan 1920 1080 120 hz alıyorum ama laptop eski 2016 model kasa yakın zamanda alacağım ama ekran kartı etkiler mi bilemiyorum bu arada herhangi özel ayarınız varsa atabilirmisiniz

Hocam aldığınız Hz ile alakalı olabilir şahsen ben 165 alıyorum herhangi özel bir ayar yapmadım kullandığınız HDMI monitörün HDMI mı?

Hayır 2.0 Preo marka HDMI.

Kullandığınız HDMI'dan dolayı Max 120 Hz alıyorsunuz kablonuz ile alakalı monitörün kendi HDMI kablosunu kullanın onun ile 144 Hz alabilirsiniz görüntünüzünde iyleştiğini görebilirsiniz.

Kullandığınız HDMI'dan dolayı Max 120 Hz alıyorsunuz kablonuz ile alakalı monitörün kendi HDMI kablosunu kullanın onun ile 144 Hz alabilirsiniz görüntünüzünde iyleştiğini görebilirsiniz.
valla hocam olmadı aynı 120hz

Siz görüntü kalitesinden oyunlarda veya günlük kulanımada nasıl

@B.Özdemir son birşey soracağım monitörün görüntüsü otomatik değişiyor mu sizde ben mesela oyuna giriyorum görüntü bir acayip oluyor

Son düzenleme:

Günlük kullanımda güzel oyundada iyi oyuna girdiğinde renkler mi değişiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…