AOC 24G2U ölü piksel için nasıl iade edilir?

Omer5051

Hectopat
Amazon'dan AOC 24G2U model monitör aldım. Üründe 1 adet ölü piksel çıktı. Monitörü beğendiğim için iade etmek yerine kusursuzuyla değiştirilmesini istiyorum. (İade edip tekrar satın alabilirim ancak ürün fiyatının artma ihtimalinden korkuyorum.) "Siparişlerim" kısmında sadece iade etme seçeneği mevcut. Bu monitörün değiştirilmesi için ne yapmam gerek?

Amazon'dan AOC 24G2U model monitör aldım. Üründe 1 adet ölü piksel çıktı. Monitörü beğendiğim için iade etmek yerine kusursuzuyla değiştirilmesini istiyorum. (iade edip tekrar satın alabilirim ancak ürün fiyatının artma ihtimalinden korkuyorum.) "siparişlerim" kısmında sadece iade etme seçeneği mevcut. Bu monitörün değiştirilmesi için ne yapmam gerek?

Amazon müşteri hizmetlerini arayarak en detaylı bilgiyi oradan alabilirsin.

Amazon'dan AOC 24G2U model monitör aldım. Üründe 1 adet ölü piksel çıktı. Monitörü beğendiğim için iade etmek yerine kusursuzuyla değiştirilmesini istiyorum. (İade edip tekrar satın alabilirim ancak ürün fiyatının artma ihtimalinden korkuyorum.) "Siparişlerim" kısmında sadece iade etme seçeneği mevcut. Bu monitörün değiştirilmesi için ne yapmam gerek?
Amazon değişim yapmıyor, yapacakları tek şey ücret iadesi olur.
Eğer çok göze batacak bir noktada değilse kullanın. Sıfır ölü pikselli monitörde ilerde de ölü piksel çıkabilir.

Amazon müşteri hizmetlerini arayarak en detaylı bilgiyi oradan alabilirsin.
Teşekkür ederim.
Amazon değişim yapmıyor, yapacakları tek şey ücret iadesi olur.
Eğer çok göze batacak bir noktada değilse kullanın. Sıfır ölü pikselli monitörde ilerde de ölü piksel çıkabilir.
Başka konularda çoğalabildiğini söyleyenler olmuş. En kötü ihtimal iade edip bir daha satın alacağım. Peki servise gönderirsem panel değişimi yaparlar mı?

Teşekkür ederim.

Başka konularda çoğalabildiğini söyleyenler olmuş. En kötü ihtimal iade edip bir daha satın alacağım. Peki servise gönderirsem panel değişimi yaparlar mı?
Zaten belli bir sayıdan fazla ölü piksel oluşursa garanti kapsamında değişim yapmaları gerekir. Bir ölü piksel için panel değişimi yapmazlar, geri yollarlar. (Normalde yapmaları lazım ancak yapmıyorlar)
Benim tavsiyem; ölü piksel tam ortada bir yerde ise iade edin, köşelerde göze batmayacak bir alanda ise (özellikle bakmadan görülmüyorsa) kullanın derim, alacağınız monitör daha kötü bir durumda çıkabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı