AOC 24G2U ölü pixelli alınır mı?

• Konuyu başlatan peeq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 1.079

peeq

Kilopat
Kısa bir süredir forumda 144 Hz 1 ms IPS panel özelliklerini bulunduran bir monitör almak için bilgi topluyordum bütcem en fazla 1.150 TL. Araştırmalarıma göre sağlam ve güvenilir bir markanın bu fiyata bu özellikleri yok ancak sadece James Donkey, Gamepower, ViewSonic gibi firmaların ürünleri var bende ucuz olsun ne olduğunu bileyim dediğim bu ürünü almayı düşünüyorum 1 ile 3 arasında ölü pixel bana zarar vermez kullanımıma engel olmaz fakat yine de sizlerin fikrine ihtiyacım var. Eğer yok ise bunu alıp geçeceğim.

Bu ürün yerine bu fiyata bunun muadili başka bir 1 ms 144 HZ IPS panel cihaz var mı?
Maalesef bütcem 1100-1150 TL maksimum.

.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tavsiyem almayın bu ürünü. ViewSonic ve Gamepower'ın birçok uygun ürünü var ve performansları da gayet yeterli. Helel ki ViewSonic markasını biz kendi şirketimize de kullanıyoruz. Yıllardır da bir kez bile sorun çıkarmadılar.

Başka IPS Panel bulamazsın ancak 0 ölü pixelli
GameBooster GB-2461CF 24" 144Hz 1ms monitörüne bakabilirsin

James Donkey, Gamepower gibi markalarla Viewsonic markası bir değil. Öbür ikisi her türlü donanım satarken viewsonic sadece monitör üretiyor. Dolayısıyla kaliteleri de gayet yerinde monitörlerin. Her bütçeye hitap eden ürünleri var.

O markaların monitörlerini almayın, aldırmayın. Ürünün kalitesi yok, özellik olarak seçenekler az. @Xenithral
Samsung VA panel kullanıyor ve uzun yıllar boyu garantisi var. İncelemesini Donanım Arşivi yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
Ben de isterdim C24G1 falan önermeyi ama fiyatlar uçmuş...
2700X ve 1660S sistemi + C24G1'i 5700'e almıştım 4-5 ay önce. Şimdi 7800TL olmuş...

Samsung va panel diyorlar da çok güvenmemek lazım. Ölü piksel garantili diye aldım indirimdeyken 2 tane ölü piksel çıktı 2,5 haftada zor iade aldı İncehesap. Yani verdikleri garantiye kendileri bile inanmıyor. Ayrıca ölü piksel garantisi ne alaka onu çözemedim. Ölü piksel olunca sorgusuz iade alıyorlarsa bende neden uğraştırdılar? Eğer ölü piksel yok demek anlamına geliyorsa bende niye 2 tane kabak gibi vardı?

Samsung va panel diyorlar da çok güvenmemek lazım. Ölü piksel garantili diye aldım indirimdeyken 2 tane ölü piksel çıktı 2,5 haftada zor iade aldı İncehesap. Yani verdikleri garantiye kendileri bile inanmıyor. Ayrıca ölü piksel garantisi ne alaka onu çözemedim. Ölü piksel olunca sorgusuz iade alıyorlarsa bende neden uğraştırdılar? Eğer ölü piksel yok demek anlamına geliyorsa bende niye 2 tane kabak gibi vardı?
Ben de İncehesap'dan C24G1 almıştım ve ölü pixel çıkmıştı. Anında aldılar değişime, seni niye uğraştırmışlar bilmiyorum. Ölü pixel yok demek değil de, çıkarsa bize gönder anlamında. Seni uğraştırmalarına şaşırdım benim bildiğim destek konusunda iyi bir firma İncehesap.

Sıfır gelen monitörü aynı gün kendilerine geri kargoladım ölü piksel olduğunu görüp. Ki video ve resim kaydı aldım. Ona rağmen 20 gün servis raporu bekleyeceksiniz dediler. Neden diyorum ürünü sıfır gönderdik size açılıp bakılması lazım servis tarafından diyor. Tamam da kardeşim üründe ölü piksel var diyorum, durumun benle bir alakası yok 20 gün niye bekleyeyim, aç bak hızlı bir şekilde paramı geç diyorum 20 gün diyip duruyorlar. Sistem toplamışım monitör yok adamların keyfini bekleyeceğiz 20 gün. En son tüketici hakları hakem heyetine gitmekle tehdit ettim. Cayma hakkı dilekçesi gönderdim taraflarına. Ertesi gün paramı yatırdılar. Yani kısacası desteği iyi değil incehesap’ın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı