İlk aldığım monitörü iade etmiştim. Bu daha dün geldi ve napacağım konusunda birkaç seçenek var tabi. Fakat yoruldum bu iade vs. işlemlerinden. Kafaya takmayıp kullanmaya devam etsem mi yoksa yine iade vs. yollasam mı karar veremiyorum. O kadar para verip ürün satın alıyor insanlar ve bu durumların olması hoş değil. Teknoloji işi şans işi evet ama 7 yıldır aldığı hiçbir monitörde sorun yaşamayan da var. Sizin yine durumunuz daha iyi diye düşünüyorum, sadece mavi ekranda kendilerini belli ediyorlar ondan dolayı gözünüze takılma ihtimali daha az olur diye düşünüyorum. Tabi karar size kalıyor en son olarak. Benim henüz e-arşiv faturam gelmediği için faturanın gelmesini bekliyorum iade-değişim talebi oluşturacaksam diye.Siz değiştirdiniz mi?
Bu arada internette sıkışmış piksel durumları için bazı programlar var ve ekranlarının piksel sorunu çözülen kişiler olmuş. JScreenFix veya UDPixel programlarını bi deneyebilirsiniz. Bu programlar ölü olan alt pixellerin tetiklenme usulüyle tekrar canlandırma çözümü gibi bir şey anladığım kadarıyla. Tam ölü piksellerde pek işe yaradığı görülmüyormuş.