Victoria Kilopat Katılım 19 Ekim 2017 Mesajlar 733 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2020 #1 AOC 24G2U monitörüm var. Arkasındaki USB girişleri çalışmıyor. Galiba en sağdaki yere bir kablo bağlanması gerekiyormuş. Hangi kabloyu almam gerekir? Ayrıca sarı renk USB girişini ilk defa görüyorum ne işe yarıyor?
AOC 24G2U monitörüm var. Arkasındaki USB girişleri çalışmıyor. Galiba en sağdaki yere bir kablo bağlanması gerekiyormuş. Hangi kabloyu almam gerekir? Ayrıca sarı renk USB girişini ilk defa görüyorum ne işe yarıyor?
Çözüm Eryd 23 Şubat 2020 Usb 3.0 Bağlantı Kablosu, Usb A Erkek - Usb B Erkek, 1.80 Fiyatı bunun gibi bir USB A to USB B kabloya ihtiyacınız var monitör üzerindeki USB girişlerini kullanmak için. Sarı USB hızlı şarj için.
Usb 3.0 Bağlantı Kablosu, Usb A Erkek - Usb B Erkek, 1.80 Fiyatı bunun gibi bir USB A to USB B kabloya ihtiyacınız var monitör üzerindeki USB girişlerini kullanmak için. Sarı USB hızlı şarj için.
S Skilinc33 Kilopat Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 389 Çözümler 3 23 Şubat 2020 #2 Yazıcı kablosu almak gerekiyor. Sarı USB ise bildiğim kadarıyla hızlı şarj destekliyor. Artı 0 Eksi
Eryd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2018 Mesajlar 3.871 Makaleler 3 Çözümler 36 Yer Ankara 23 Şubat 2020 #3 Usb 3.0 Bağlantı Kablosu, Usb A Erkek - Usb B Erkek, 1.80 Fiyatı bunun gibi bir USB A to USB B kabloya ihtiyacınız var monitör üzerindeki USB girişlerini kullanmak için. Sarı USB hızlı şarj için. Artı 0 Eksi Çözüm
Usb 3.0 Bağlantı Kablosu, Usb A Erkek - Usb B Erkek, 1.80 Fiyatı bunun gibi bir USB A to USB B kabloya ihtiyacınız var monitör üzerindeki USB girişlerini kullanmak için. Sarı USB hızlı şarj için.
ibrhmates Hectopat Katılım 28 Ekim 2018 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kasiyer 24 Şubat 2020 #4 Monitörün içinden çıkmadı mı gerekli kablo? Artı 0 Eksi
KS KS Victoria Kilopat Katılım 19 Ekim 2017 Mesajlar 733 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2020 #5 Bu linkteki kablodan satın aldım. Sorun düzeldi. Yardımınız için teşekkürler. Artı 0 Eksi
ForestGuardiann Kilopat Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 726 Çözümler 4 Yer SAMSUN Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Bilişim Sistemleri 2 Şubat 2021 #6 Eryd dedi: Usb 3.0 Bağlantı Kablosu, Usb A Erkek - Usb B Erkek, 1.80 Fiyatı bunun gibi bir USB A to USB B kabloya ihtiyacınız var monitör üzerindeki USB girişlerini kullanmak için. Sarı USB hızlı şarj için. Genişletmek için tıkla... Bende kablo olduğu halde çalışmıyor Artı 0 Eksi
Eryd dedi: Usb 3.0 Bağlantı Kablosu, Usb A Erkek - Usb B Erkek, 1.80 Fiyatı bunun gibi bir USB A to USB B kabloya ihtiyacınız var monitör üzerindeki USB girişlerini kullanmak için. Sarı USB hızlı şarj için. Genişletmek için tıkla... Bende kablo olduğu halde çalışmıyor
M magicpumpkins Hectopat Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 27 6 Nisan 2021 #7 USB YAZICI KABLOSU 1,5-3-5-10 METRE PRİNTER KABLOSU 2.0 Fiyatları ve Özellikleri bu adresteki kabloyu alcam olur mu ? Hiç anlamıyorum bu işlerden yardımcı olursanız sevinirim. Artı 0 Eksi
USB YAZICI KABLOSU 1,5-3-5-10 METRE PRİNTER KABLOSU 2.0 Fiyatları ve Özellikleri bu adresteki kabloyu alcam olur mu ? Hiç anlamıyorum bu işlerden yardımcı olursanız sevinirim.
KS KS Victoria Kilopat Katılım 19 Ekim 2017 Mesajlar 733 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #8 magicpumpkins dedi: USB YAZICI KABLOSU 1,5-3-5-10 METRE PRİNTER KABLOSU 2.0 Fiyatları ve Özellikleri bu adresteki kabloyu alcam olur mu ? Hiç anlamıyorum bu işlerden yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ucu farklı gibi geldi. Ben bunu kullanıyorum. Bilgisayar Kabloları - PC Kablo Çeşitleri ve Fiyatları - n11 Bilgisayar Kabloları binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı PC Kablo çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Artı 0 Eksi
magicpumpkins dedi: USB YAZICI KABLOSU 1,5-3-5-10 METRE PRİNTER KABLOSU 2.0 Fiyatları ve Özellikleri bu adresteki kabloyu alcam olur mu ? Hiç anlamıyorum bu işlerden yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ucu farklı gibi geldi. Ben bunu kullanıyorum. Bilgisayar Kabloları - PC Kablo Çeşitleri ve Fiyatları - n11 Bilgisayar Kabloları binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı PC Kablo çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
emin.0016 Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 963 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #9 Victoria dedi: Ucu farklı gibi geldi. Ben bunu kullanıyorum. Bilgisayar Kabloları - PC Kablo Çeşitleri ve Fiyatları - n11 Bilgisayar Kabloları binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı PC Kablo çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Genişletmek için tıkla... Herhangi bir gecikme oluyor mu kulaklıkta ses gecikmesi mouse gecikmesi ms ping vs valorant oyuncusuyum profesyonel olarak bunlar benim için önemli Artı 0 Eksi
Victoria dedi: Ucu farklı gibi geldi. Ben bunu kullanıyorum. Bilgisayar Kabloları - PC Kablo Çeşitleri ve Fiyatları - n11 Bilgisayar Kabloları binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı PC Kablo çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Genişletmek için tıkla... Herhangi bir gecikme oluyor mu kulaklıkta ses gecikmesi mouse gecikmesi ms ping vs valorant oyuncusuyum profesyonel olarak bunlar benim için önemli
KS KS Victoria Kilopat Katılım 19 Ekim 2017 Mesajlar 733 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #10 emin.0016 dedi: Herhangi bir gecikme oluyor mu kulaklıkta ses gecikmesi mouse gecikmesi ms ping vs valorant oyuncusuyum profesyonel olarak bunlar benim için önemli Genişletmek için tıkla... Yok, sorunsuz çalışıyor. Gecikmeyi ölçmüştüm anakarta bağlı olması arasında fark yok gibiydi. Artı 0 Eksi
emin.0016 dedi: Herhangi bir gecikme oluyor mu kulaklıkta ses gecikmesi mouse gecikmesi ms ping vs valorant oyuncusuyum profesyonel olarak bunlar benim için önemli Genişletmek için tıkla... Yok, sorunsuz çalışıyor. Gecikmeyi ölçmüştüm anakarta bağlı olması arasında fark yok gibiydi.