Victoria Kilopat Katılım 19 Ekim 2017 Mesajlar 733 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2020 #1 AOC 24G2U monitörüm var. Arkasındaki USB girişleri çalışmıyor. Galiba en sağdaki yere bir kablo bağlanması gerekiyormuş. Hangi kabloyu almam gerekir? Ayrıca sarı renk USB girişini ilk defa görüyorum ne işe yarıyor?
AOC 24G2U monitörüm var. Arkasındaki USB girişleri çalışmıyor. Galiba en sağdaki yere bir kablo bağlanması gerekiyormuş. Hangi kabloyu almam gerekir? Ayrıca sarı renk USB girişini ilk defa görüyorum ne işe yarıyor?
Çözüm Eryd 23 Şubat 2020 Usb 3.0 Bağlantı Kablosu, Usb A Erkek - Usb B Erkek, 1.80 Fiyatı bunun gibi bir USB A to USB B kabloya ihtiyacınız var monitör üzerindeki USB girişlerini kullanmak için. Sarı USB hızlı şarj için.
Usb 3.0 Bağlantı Kablosu, Usb A Erkek - Usb B Erkek, 1.80 Fiyatı bunun gibi bir USB A to USB B kabloya ihtiyacınız var monitör üzerindeki USB girişlerini kullanmak için. Sarı USB hızlı şarj için.
emin.0016 Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 963 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2021 #11 Victoria dedi: Yok, sorunsuz çalışıyor. Gecikmeyi ölçmüştüm anakarta bağlı olması arasında fark yok gibiydi. Genişletmek için tıkla... Gibiydi mi yok muydu bu benim için çok önemli. Artı 0 Eksi
Victoria dedi: Yok, sorunsuz çalışıyor. Gecikmeyi ölçmüştüm anakarta bağlı olması arasında fark yok gibiydi. Genişletmek için tıkla... Gibiydi mi yok muydu bu benim için çok önemli.
F FBDeViL Centipat Katılım 9 Kasım 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #12 konuyu hortlatıyorum ama bendede aynı sorun var nasıl bir kablo almam lazım Artı 0 Eksi
KS KS Victoria Kilopat Katılım 19 Ekim 2017 Mesajlar 733 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #13 FBDeViL dedi: konuyu hortlatıyorum ama bendede aynı sorun var nasıl bir kablo almam lazım Genişletmek için tıkla... Bu tarz bir kablo alabilirsiniz. https://www.hepsiburada.com/dark-usb-2-0-1-5m-printer-ve-data-yazici-kablosu-b-tip-dk-cb-usb2prnl150-pm-bs40124 Artı 0 Eksi
FBDeViL dedi: konuyu hortlatıyorum ama bendede aynı sorun var nasıl bir kablo almam lazım Genişletmek için tıkla... Bu tarz bir kablo alabilirsiniz. https://www.hepsiburada.com/dark-usb-2-0-1-5m-printer-ve-data-yazici-kablosu-b-tip-dk-cb-usb2prnl150-pm-bs40124