AOC 24G2U vs MSI MAG241C

Skyress

Megapat
Yer
Duchy of Toussaint
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar bu iki monitör arasında kararsız kaldım. AOC 24G2U IPS panel, renkleri canlı fakat diğer tarafta hem küçük de olsa bir RGB desteği, hem Curved. Ama bunun paneli de VA. Sizce hangisini almalıyım?

Arkadaşlar bu iki monitör arasında kararsız kaldım. AOC 24G2U IPS panel, renkleri canlı fakat diğer tarafta hem küçük de olsa bir RGB desteği, hem Curved. Ama bunun paneli de VA. Sizce hangisini almalıyım?

IPS panel candır hocam, ben olsam AOC tercih ederdim RGB falan da fazla hoşuma gitmiyor zaten.
Ölü pixel garanti kapsamında diye biliyorum.

AOC tavsiye ederim aylardır kuzenim kullanıyor benim de baya bir saat deneyimleme şansım oldu gerçekten baya canlı ve güzel gösteriyor.

AOC 24G2U kullanıyorum ve gönül rahatlığıyla önerebilirim. Ben mağazadan alırken monitörü deneyerek almıştım. İlk denediğim monitörde ölü piksel vardı, hemen yenisini verdiler.

Şubat 2020'den beri AOC 24G2U kullanıyorum, aldığımda hemen ölü piksel testi yaptım. Ben de ölü piksel çıkmadı, bazı ürünlerde çıktığını ben de okuyorum, monitörün hareket özellikleri gayet iyi, kasa olarak güzel, şahsen ben memnunum, renkleri canlı, gözümü yormadı, hatta arkadaşıma da mayıs ayında bir tane aldık.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı