Çözüldü AOC 24G2ZE 240Hz ekran siyah olup düzeliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Woldierr

Decapat
Yer
Rusya, Ufa.
Daha fazla  
Monitör
Aoc 24G2ZE
Selam AOC 24G2ze marka monitör aldım fakat 60Hz'de veya 240Hz'de bazen siyah ekran yapıp duruyor. Siyah ekran vermiyor ama ufaktan karartıp duruyor. Saniyede 3-5 kere siyah ekran alıp alıp duruyor bunun sorunu nedir? (videoda bulunan kararma kadar değil, daha az belli oluyor, fakat rahatsız ediyor.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hdmi kablosu denedim hala aynı sorunu yapıyor 50hz-60hzlerde habire ekran siyahlaşıyor 240-144'de olmuyor.

240Hz de hiç olmuyor mu? İlginç monitör kaynaklı bir sıkıntı olmayabilir acaba ekran kartı ayarların mı o yenileme hızında görüntü kesiyor merak ettim.

240Hz de hiç olmuyor mu? İlginç monitör kaynaklı bir sıkıntı olmayabilir acaba ekran kartı ayarların mı o yenileme hızında görüntü kesiyor merak ettim.
240hzde ve 144de hiç olmuyor yani gram böyle olmuyor fakat 60-50 hzlerde oluyor çok sinir bozucu bekle 90'lara bakayım.

Aynen 60hz ve aşağısında oluyor HDMI, DP dahil eski monitörüm m-435 75hz onda böyle bir sorun yoktu onun kablosunu denedim yine aynısını yaptı.

240hzde ve 144de hiç olmuyor yani gram böyle olmuyor fakat 60-50 hzlerde oluyor çok sinir bozucu bekle 90'lara bakayım.

Aynen 60hz ve aşağısında oluyor HDMI, DP dahil eski monitörüm m-435 75hz onda böyle bir sorun yoktu onun kablosunu denedim yine aynısını yaptı.

Ekran kartı sürücünü bir silip tekrar kursana bakalım ne olacak.

Direkt siliyorum, DDU kullanmayı bilmiyorum.

Zor değil al buradan bak.

Zor değil al buradan bak.

guru3d sitesi kendi sitesi sanırım?

GURU3D çoğu yazılım, sürücü için güvenli bir yer. DDU en çok oradan indirilir.
Tamamdır driveri kaldırıyor.

Düzeldi, 64HZ'de çalışıyor sorun yok şimdi driveri nasıl kuracağım? Hızlı kurulum mu?

nvidia experience mi kurayım ya da öbürünü mü?

Son düzenleme:
Tamamdır driveri kaldırıyor.

Düzeldi, 64HZ'de çalışıyor sorun yok şimdi driveri nasıl kuracağım? Hızlı kurulum mu?

nvidia experience mi kurayım ya da öbürünü mü?

NVIDIA'nın sitesine girip sürücüyü indir ya da GeForce Experience üzerinden indir. Biliyorsundur nasıl yapılacağını sen kullanıyorsun.

NVIDIA'nın sitesine girip sürücüyü indir ya da GeForce Experience üzerinden indir. Biliyorsundur nasıl yapılacağını sen kullanıyorsun.
En son hızlı kurulum kurduğumda ve GeForce Experience kurduğumda DLSS açılmamıştı.

Neyse teşekkür ederim, indirip öyle bakacağım eğer hala aynı sorun varsa geri dönerim yoksa çözüldü olarak işaretlerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı