Diğer AOC 24G42E 24" 180Hz 0.5ms IPS Monitor 4.599TL

şimdi bi bakıyim dedim. monitörün kendi tuşlarından kontrast, gamma vb. ayarlamalarını yapamıyorum.
Herhangi bir mod aktifken özel ayar yapamıyorsunuz, "kullanıcı" moduna alıp öyle değiştirebilirsiniz. Şahsen ben hep öyle kullanırım.

Kontrast falan çok kurcalamıyorum o ayarları. Sadece HDR profilleri var film izlersem film moduna, oyun oynarsam oyun moduna alıyorum o kadarcık.

Oyun moduna alıp bu videonun ilk saniyesini izler misiniz, kırmızı renklerde sizde de kırmızı renklerde pikselleşme oluyor mu?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ürünün sitesinde driveri var veya sol alttaki tuşlarla kucalama yapın bir şekilde bulursunuz, sol attaki tuşlarla o menüyü Türkçe yapabiliyorsunuz.

Türkçe zatende kurcaladım öyle bir şey bulamadım. Yazılımından değiştiriliyor galibada uçak kokpiti gibi. Oyun modu sekmesinden buraya geldim.

1750412669593.png

Sans tamamen hocam. Gecmis olsun.

Glow olması normal mi? Alanlar rastladı mı?

AOC olan. MSI modelini kullanmıştım, asla önermem. GS25F2 olanında kontrastı MSI gibi çok düşük AOC'a nazaran.

AOC = 1500:1
MSI = 800:1, 1100:1 (Piyango var.)
GS25F2 = 1000-800:1 (Renk moduna göre değişiyor.)

Renk konusunda da AOC daha öndeydi.
Lenovo R25F 30 daha iyimidir sizce?

Son düzenleme:
Lenovo R25F 30 daha iyimidir sizce?
VA panel olduğu için kontrast olarak çok daha yüksek, oyüzden bence daha iyi. Birde Pivot ve hoparlörü var. Ama isteğiniz düşük gecikme ve düşük Ghosting ise AOC daha uygun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00