AOC 24G4X Monitör bozuldu

Zeronxxxxx

Picopat
Daha fazla  
AOC 24G4X monitörüm var. Daha alalı bir ay olmadı. Alt Tab yapınca bir anda böyle oldu. Ne yapmam gerekiyor?

Dosya geliyor

Hocam üzücü bir durum olmuş sizin adınıza.

Şimdi elinizde iki monitör oldu. En azından AOC'u ikinci ekran olarak kullanır ya da dediğiniz gibi servise geri yollarsınız ki bu da yıpratıcı bir süreç olur.

Şimdiden size bol şans dilerim.

Tahmin ettiğim için zaten beklemeden aldım monitörü 9300’e geldi bana MSI G27QPF E2. AOC’yi de o halde hayatta kullanmam tüketici hakem heyetine gidiyorlar el sallıyoruz onlara.

Tahmin ettiğim için zaten beklemeden aldım monitörü 9300’e geldi bana MSI G27QPF E2. AOC’yi de o halde hayatta kullanmam tüketici hakem heyetine gidiyorlar el sallıyoruz onlara.
Hocam monitör üzerindeki gri lekenin uzak ve yakın çekimi var m? Servisin bunu görmemesi ya da kaile almaması bana çok tuhaf geliyor.

Hocam monitör üzerindeki gri lekenin uzak ve yakın çekimi var m? Servisin bunu görmemesi ya da kaile almaması bana çok tuhaf geliyor.
Hocam ufak bir şey. Ama yine de 1-2 ölü piksel gibi kabul edilebilir bir şey değil bu. Atayım resmini.

Dosya Ekleri

• IMG_8611.jpeg
    31,9 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_8612.jpeg
    443,8 KB · Görüntüleme: 36
Hocam servisin bunu onarması ya da değişim yapması gerekirdi.
Size hak veriyorum.
En erken tarihte Tüketici hakem heyetine başvurun.
Onlara şöyle bir e-posta attım son attıkları e-posta’ya cevaben.

Ürün hakkında "Üründe teknik bir sorun bulunamadı, anakart yazılım güncellemesi yapıldı." minvalinde notunuzu ve ürünün bu işlemlerle Hepsiburada'ya geri kargolandığını müşteri hizmetlerinizden öğrendim. Ürünün şikayetçi olduğum kusurunu ek'teki videoda görüntüleyebilirsiniz. Bu leke/bulutlanma bir ölü piksel olmayıp farklı bir sorundur ve alan olarak birkaç ölü piksele denk gelmektedir. Ürün elime ulaştığında sorun çözülmemiş ise ürünü tekrar servisinize yollayacağım. Dolayısıyla eğer ürün onarılamıyorsa sizden satıcı tarafı olan Hepsiburada'nın uygulaması için bir değişim ya da iade raporu bekliyorum. Eğer bu konuda hemfikir olamazsak sorunumun çözülmesi için 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun'aistinaden Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağımı bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dilerim.

Bakalım ne cevap veriyorlar ya da veriyorlar mı?

Ne oldu bir sonuç alabildiniz mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…