AOC 24G4X monitörde yatay çizgi

DIEASHELL

Decapat
Daha fazla  
AOC'un son modellerde yok diye övündüğü yatay çizgi problemini gece itibarıyla yeni model 2 haftalık AOC 24G4X le yaşamış bulunuyorum.
Video izlerken bir anda oldu böyle.

1727320199919.jpeg

1727320321208.jpeg

Şimdi bir ton bununla uğraşacağım garanti süreci hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Düzeltiyorum dünyada ilk değilmiş aynı konuyu biri daha açmış şimdi gördüm sorunlu model.

Son düzenleyen: Moderatör:
Muadil ürün göndermesini isteyebilirsiniz. Ben bu monitörü 4600TL ye almıştım. 20 gün sonra aynı sorun oldu. Garantiye gönderdim 1 ay bekledim, garanti iade kararı çıkarttı. Kabul etmedim çünkü bu monitörü veya aynı özellikli farklı markayı ( örneğin r25i-30) almak istesem 7Bin TL civarlarındaydı. Onlar da muadil ürün önerdiler. İlk başta Gamebooster marka ve VA panel önerdiler. Bende IPS, Pivot ve kaliteli marka olmasını istedim ve müşteri hizmetleri aradığında muadil ürün bende önerebilir miyim diye sorum, önerin departman uygun bulabilir dedi. Bende Lenovo Legion r25i-30 önerdim. Departman kabul etti. Şuan kullanıyorum. Monitör alacağım zaman AOC ve Lenovo arasında kalmıştım, forumda herkes AOC al demişti ama keşke o zaman Lenovo alsaydım da uğraşmasaydım. Bu arada hepsiburada destek çok yardımcı oldu. Normalde şuan r25i-30 7000TL civarı kupon yapıp AOC'u aldığım fiyata almamı sağladılar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı