Curved istiyor olabilir.Bütçe ne kadar? Eğer 3.5k ise bu monitöre bakabilirsiniz.
![]()
ASUS VP249QGR 23.8 inç 144Hz 1ms Gaming Monitör
IPS 178° geniş izleme açılı panele sahip 23,8 inç Full HD (1920×1080) LED arka aydınlatmalı ekran.www.gaming.gen.tr
Sahibinden'den aldığınız için belirttiğiniz monitör hakkında yorum yapamıyorum çünkü hangi ilandan alacağınızı bilmiyorum. Fakat 23.8" yerine 27" monitör istiyorsanız, satıcı güvenilirse ve az kullanılmış ise alabilirsiniz.
3.5 kTemizse alınabilir. Bütçe ne kadar?
Hangi testleri yapımHerhangi bir sorunu yoksa alabilirsin. Satın alırken test etmeni öneriyorum.
Ne kadar süre kullanılırsa iyiBütçe ne kadar? Eğer 3.5k ise bu monitöre bakabilirsiniz.
![]()
ASUS VP249QGR 23.8 inç 144Hz 1ms Gaming Monitör
IPS 178° geniş izleme açılı panele sahip 23,8 inç Full HD (1920×1080) LED arka aydınlatmalı ekran.www.gaming.gen.tr
Sahibinden'den aldığınız için belirttiğiniz monitör hakkında yorum yapamıyorum çünkü hangi ilandan alacağınızı bilmiyorum. Fakat 23.8" yerine 27" monitör istiyorsanız, satıcı güvenilirse ve az kullanılmış ise alabilirsiniz.
Ayrıca belirttiğiniz monitör VA panel, yani IPS panellerden daha az görüş açısı olur bunu da göz önünde bulundurun.
Alınabilir ama biraz daha bütçe eklenerek 24G4X tercih edilmesi daha mantıklı olur.@Turkish Delight @KiloZuluSierra hocam sizce bu monitor alinir mi?
![]()
MSI G2412F 24" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive-Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI G2412F 24" 180Hz 1ms HDMI DP Adaptive-Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G2412F ITOPYA'dawww.itopya.com
Aralarında 800tl fark var sizce fiyat farkı değermi? Birde ben sistemi 15 bine topladim monitör f/p olması önceliğim.Alınabilir ama biraz daha bütçe eklenerek 24G4X tercih edilmesi daha mantıklı olur.
Aralarındaki fiyat farkına değer. F/P aralığında çok iyi bir monitör.Aralarında 800tl fark var sizce fiyat farkı değermi? Birde ben sistemi 15 bine topladim monitör f/p olması önceliğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.