AOC 27'' C27G1 nasıldır?

Güzel monitör, daha güçlü hoparlör ve 100 nit daha parlak bir ekranı var. İkisi arasından genel anlamda 24G4X tercih etmenin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Çok ışıklı bir yerde kullanıyorsanız R25i 30 tercih edilebilir.

24G4X neden daha mantıklı? R25i daha iyi deilmi hocam.
24G4X kontrast, gecikme suresi ve yenileme hizi olarak ustun, R25i-30 ise maksimum parlaklik olarak ustun. Eger monitoru cok isik alan bir odada kullanacaksan R25i-30 almak daha mantikli bir secim cunku 100 nit daha parlak bir ekrana sahip ama cok isik almayan bir odada kullanilacaksa 24G4X biraz daha yuksek kontrast oranindan oturu daha iyi bir siyah performansi sunacaktir.
Berkay hocam durumu özetlemiş. 24G4X kullanıyorum, memnunum. AOC'un monitör tarafında Lenovo'dan daha iyi işler çıkardığını söyleyebilirim. Forumda da bu iki monitör arasından genel olarak AOC öneriliyor. Ayriyeten AOC monitörde adaptive-sync var. Aralarındaki farklara bakmak isterseniz;

Berkay hocam durumu özetlemiş. 24G4X kullanıyorum, memnunum. AOC'un monitör tarafında Lenovo'dan daha iyi işler çıkardığını söyleyebilirim. Forumda da bu iki monitör arasından genel olarak AOC öneriliyor. Ayriyeten AOC monitörde adaptive-sync var. Aralarındaki farklara bakmak isterseniz;
Hocam benim sistem r5600 ve rx6600. Lenovo daha iyi olmazmi amd için yoksa aoc daha mi iyi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı