AOC 27g2U monitör alınır mı?

Metalurji

Centipat
Yeni bir sistem topladım ve bu monitör ü almayı düşünüyorum. Sizce alınabilir mi? Oyun için kullanacağım monitoru. Yeni bir monitörmüş bildigim kadarıyla. Monitör piyasaya ne zaman çıktı? Bir de tavsiye eder misiniz? Herhangi bir sorun yaşayan oldu mu ya da 1700 TL fiyat bandında başka monitörler varsa 144 Hz ve 1 ms olan yorumlarınızı bekliyorum.

Daha ucuza hatta yine AOC marka 1000 tlye 144 hz 1ms monitörler bulunuyor fakat 24''. 27'' 1080p için çok düşük ve gereksiz. Fps oyunları oynuyorsanız 24'' ideal.

Yeni bir sistem topladım ve bu monitör ü almayı düşünüyorum. Sizce alınabilir mi? Oyun için kullanacağım monitoru. Yeni bir monitörmüş bildigim kadarıyla. Monitör piyasaya ne zaman çıktı? Bir de tavsiye eder misiniz? Herhangi bir sorun yaşayan oldu mu ya da 1700 TL fiyat bandında başka monitörler varsa 144 Hz ve 1 ms olan yorumlarınızı bekliyorum.

Dostum merhaba, bende buaralar sıkı araştırma içerisindeyim sana 11.11 veya kara cuma da indirimle alabileceğin bir model önereyim

MSI Optix MAG241C 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Full HD Curved Oyuncu Monitör

Güzel bir inceleme, göz atmanı tavsiye ederim.

Monitör güzel hocam. Ne için kullanacağına bağlı. Ben ofiste kullanıyorum. Büyük olması çok işime yarıyor. Aynı anda 2 programda işimi görebiliyorum. 27 inç düşünüyorsan bence ideal. Ghosting karşılaşmadım. Tek sıkıntım arkadaşında incelemede belirttiği gibi tuşlara basmak çok zor. Ama ne kadar kullanacaksın tuşları... Orası da sana kalmış.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı