sorunumda orda ben hem fifa hemde csgo gibi oyunlar oynuyorum onun için ikilemde kaldım gamepowerın vardı ama bana gamepowerdan uzak durmamı söylediler bende bunlara yöneldim onun için ikisi arasında hangisini alsam daha çok memnun kalırımRekabetci oyun oynamiyorsaniz 165hz, oynuyorsaniz 240.
Bunların arasından hangisini almam daha doğru ve mantıklı olacaktır acaba?
Ben olsam tercihimi 240 Hz'den kullanirdim. Ama eger PC'niz 240 FPS falan gormuyorsa hic bulasmayin.sorunumda orda ben hem fifa hemde csgo gibi oyunlar oynuyorum onun için ikilemde kaldım gamepowerın vardı ama bana gamepowerdan uzak durmamı söylediler bende bunlara yöneldim onun için ikisi arasında hangisini alsam daha çok memnun kalırım
Sisteminiz nedir?
Sistemde RX 580 var ekran kartı olarak CS:GO'da rahatlıkla görüyorum240'ı bunun üzerine seneyede PC'yi yenilemeyi düşünüyorum
![]()
ViewSonic Omni XG2431 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic Omni XG2431 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic Omni XG2431 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Asus TUF Gaming VG27AQZ 27" 1 ms WQHD IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQZ 27" 1 ms WQHD IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQZ 27" 1 ms WQHD IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 10.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.