AOC AGON 27" indirimi

İnşallah G-SYNC özelliği gelir bu monitöre. İleride Nvidia ekran kartı aldığında kullanabilirsin ne güzel bu özelliği.

İnşallah G-SYNC özelliği gelir bu monitöre. İleride Nvidia ekran kartı aldığında kullanabilirsin ne güzel bu özelliği.
Yalnız dediğim gibi G-Sync bir modül. FreeSync gibi yazılım değil. Üretici o modülü monitörün içine koyarak piyasaya sunuyor. Mevcut monitöre eklenmiyor. Yalnızca monitör revize edilip tekrardan piyasaya modül eklenerek sunulursa mümkün olur. Şu an Nvidia'nın güncel sürücüsü ile zaten G-Sync kullanabiliyorsunuz.

Yanlışın olmasın, İki Sync teknolojisi de yazılımsal değil diye biliyorum ben.
FreeSync da G-Sync gibi modül, sadece G-Sync daha pahalı, bu yüzden tercih edilmiyor.

Yanlışın olmasın, İki Sync teknolojisi de yazılımsal değil diye biliyorum ben.
FreeSync da G-Sync gibi modül, sadece G-Sync daha pahalı, bu yüzden tercih edilmiyor.
FreeSync'de herhangi bir modül yok hocam, doğrudan yazılım teknolojisi. G-Sync'i pahalı yapan şey monitöre ekstradan bir modül takılması.

Fiyat 4100 TL yazıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu monitör için aşırı pahalı, TN panele bu kadar para verilmez, 2500 TL bile fazla bunun için.

Bu özellikler de; 2K, 144 Hz, 1ms bu fiyata IPS panel almak zor.
Zaten IPS panellerin genelde tepki süreleri yüksek oluyor.
Ben aynı modelin 24 inç olanını kullanıyorum, gayet güzel renkleri falan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…