AOC AGON 27" indirimi

Bu monitörün 24 inç olanını kullanıyorum, o G-Sync uyumlu monitörler listesinde var.
Bu da uyumluluk konusunda sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum, bir tek inç farkı var geri kalan özellikler aynı.
İnşallah G-SYNC özelliği gelir bu monitöre. İleride Nvidia ekran kartı aldığında kullanabilirsin ne güzel bu özelliği.

İnşallah G-SYNC özelliği gelir bu monitöre. İleride Nvidia ekran kartı aldığında kullanabilirsin ne güzel bu özelliği.
Yalnız dediğim gibi G-Sync bir modül. FreeSync gibi yazılım değil. Üretici o modülü monitörün içine koyarak piyasaya sunuyor. Mevcut monitöre eklenmiyor. Yalnızca monitör revize edilip tekrardan piyasaya modül eklenerek sunulursa mümkün olur. Şu an Nvidia'nın güncel sürücüsü ile zaten G-Sync kullanabiliyorsunuz.

Yalnız dediğim gibi G-Sync bir modül. FreeSync gibi yazılım değil. Üretici o modülü monitörün içine koyarak piyasaya sunuyor. Mevcut monitöre eklenmiyor. Yalnızca monitör revize edilip tekrardan piyasaya modül eklenerek sunulursa mümkün olur. Şu an Nvidia'nın güncel sürücüsü ile zaten G-Sync kullanabiliyorsunuz.

Yanlışın olmasın, İki Sync teknolojisi de yazılımsal değil diye biliyorum ben.
FreeSync da G-Sync gibi modül, sadece G-Sync daha pahalı, bu yüzden tercih edilmiyor.

Yanlışın olmasın, İki Sync teknolojisi de yazılımsal değil diye biliyorum ben.
FreeSync da G-Sync gibi modül, sadece G-Sync daha pahalı, bu yüzden tercih edilmiyor.
FreeSync'de herhangi bir modül yok hocam, doğrudan yazılım teknolojisi. G-Sync'i pahalı yapan şey monitöre ekstradan bir modül takılması.

Dosya Ekleri

• AMD-FreeSync-Slide14-740x416.jpg
    AMD-FreeSync-Slide14-740x416.jpg
    29,5 KB · Görüntüleme: 64
2K 144Hz uygun fiyatlı bir monitör ararken şaşırtıcı fiyat etiketiyle bu monitörü gördüm. AGON modeli AOC firmasının üst segment modellerine verdiği bir isim, 2500 liraya kadar düşmüş. Technopat ailesinden almak isteyen olursa güzel bir seçenek, güzel bir fiyat.

Fiyat 4100 TL yazıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu monitör için aşırı pahalı, TN panele bu kadar para verilmez, 2500 TL bile fazla bunun için.

Bu özellikler de; 2K, 144 Hz, 1ms bu fiyata IPS panel almak zor.
Zaten IPS panellerin genelde tepki süreleri yüksek oluyor.
Ben aynı modelin 24 inç olanını kullanıyorum, gayet güzel renkleri falan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı