AOC AGON AG275QXN ghosting degerleri nasıl?

@Saint Lucia hocam bu konuyu hortlatiyorum tekrardan yeni konu acmama gerek yok diye dusundum. Bu konuyu actigimda terimlerden pek haberdar degildim. Ben bunu gunluk islerde, yazilim yaparken de kullanacagim. Sanirim burada ek olarak black smearing olayi da onemli oluyor. Bu monitor o konuda nasildir. Bir tane incelemede yok denmis ama sadece bir incelemede boyle yazilmis. Nedense cok fazla inceleme yok bu monitorle ilgili.

@Saint Lucia hocam bu konuyu hortlatiyorum tekrardan yeni konu acmama gerek yok diye dusundum. Bu konuyu actigimda terimlerden pek haberdar degildim. Ben bunu gunluk islerde, yazilim yaparken de kullanacagim. Sanirim burada ek olarak Black smearing olayi da onemli oluyor. Bu monitor o konuda nasildir. Bir tane incelemede yok denmis ama sadece bir incelemede boyle yazilmis. Nedense cok fazla inceleme yok bu monitorle ilgili.

Hocam Black smearing olan monitörde %99 ghostingde olur. Birbiriyle bağdaşan sorunlar bunlar.
Bu monitörde böyle bir şey yok. Çünkü renk biti FRC değil. A-FRC. A-FRC olunca Motion blur olmuyor. Bunu herkes bilmez. Alanlar ghosting olmadığını söylediği için ve videosunda da ghosting olmadığından Black smearing bulunmadığına eminim.

Dilersen AOC'un 24 inç/2K monitörü var. IPS panel. Düşünmek istersen paylaşabilirim.

Hocam Black smearing olan monitörde %99 ghostingde olur. Birbiriyle bağdaşan sorunlar bunlar.
Bu monitörde böyle bir şey yok. Çünkü renk biti FRC değil. A-FRC. A-FRC olunca Motion blur olmuyor. Bunu herkes bilmez. Alanlar ghosting olmadığını söylediği için ve videosunda da ghosting olmadığından Black smearing bulunmadığına eminim.

Dilersen AOC'un 24 inç/2K monitörü var. IPS panel. Düşünmek istersen paylaşabilirim.
Tesekkurler hocam cevap icin. IPS glow ve de dusuk kontrast olayi yuzunden IPS'lere de pek sicak bakmiyorum. Aslinda bu model iyice kafama yatti. Amazon'da yarin prime gunleri baslayacakmis. Indirime girer diye bekleyecegim. Girmezse de alacagim artik.

Bir de bu AOC sanirim Fast VA panelmis. Sitesinde boyle bir sey goremedim ama arastirirken sanki denk geldim.

Tesekkurler hocam cevap icin. IPS glow ve de dusuk kontrast olayi yuzunden IPS'lere de pek sicak bakmiyorum. Aslinda bu model iyice kafama yatti. Amazon'da yarin prime gunleri baslayacakmis. Indirime girer diye bekleyecegim. Girmezse de alacagim artik.

Bir de bu AOC sanirim Fast VA panelmis. Sitesinde boyle bir sey goremedim ama arastirirken sanki denk geldim.
Link Burada Dostum sinerjide 9K bende bu monitörü radarıma aldım.

Model aynı sinerjide kritik stok olduğu için indirim yapılmış olabilir.

Hiç alışveriş yapmadım. Bende bunu öğrenmek istiyorum iade süreci nasıldır vs.

Teşekkürler hocam cevap icin. IPS glow ve de dusuk kontrast olayi yuzunden IPS'lere de pek sıcak bakmiyorum. Aslinda bu model iyice kafama yatti. Amazon'da yarin Prime gunleri baslayacakmis. Indirime girer diye bekleyecegim. Girmezse de alacagim artik.

Bir de bu AOC sanirim Fast VA panelmis. Sitesinde boyle bir şey goremedim ama arastirirken sanki denk geldim.

Sinerji'de geçen hafta 8.600TL'ydi. Zam yemiş hali bu. Amazon'da gereksiz pahalı.
Sinerji kötü bir firma değildir. Sadece mal iade işlemleri ve ürün değişimleri sizi zorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı