AOC C24G1 deneyimim

Makaleler
1
Daha fazla  
Bundan yaklaşık 1 ay önce satın aldım. Aldığım an fark ettim ki üründe yanyana olan iki tane ölü piksel mevcut. Sizlere de sorarak değiştirme kararı aldım. Değişimden gelen monitörde ise sıkışmış pikselin yanı sıra ekranın her yerinde fark edilebilen birden fazla ölü piksel mevcuttu. Kronik sorunlu bir model değildi diye bilirken iki kere art arda bunu yaşamam monitörü önermemem için bir sebep. Ürünü ölü piksel olmadan inceleyecek olursam:
  1. Renkleri güzel fakat standart bir 1080p monitörden kendini öne geçirebilecek çok bir şeye rastlayamadım.
  2. Doğru renk ayarlarını yapmazsanız ekran çok kalitesiz gözüküyor.
  3. Menü gayet anlaşılır dizayn edilmiş ve uygulaması olması bir avantaj.
  4. FPS oyunlarında gayet iyi bir deneyim sunuyor.
Bu monitörü almayı düşünen varsa bu bütçede daha iyi monitörlere yönelebilirler. Ölü piksel bana özel bir durumsa alınabilir bir monitör. Fakat her ne kadar sorun çıktığında ilgilenen bir servisi olsa da Sinerji'den almanızı önermiyorum.

Aynı monitörü kullanıyorum ben de. Açıkçası renk ayarlarını falan beğenmedim. Oyun açısından iyi ancak dediğim gibi renklerini beğenmedim. Sizin de dediğiniz gibi başka modellere yönelmekte fayda var.

Aynı monitörü kullanıyorum ben de. Açıkçası renk ayarlarını falan beğenmedim. Oyun açısından iyi ancak dediğim gibi renklerini beğenmedim. Sizin de dediğiniz gibi başka modellere yönelmekte fayda var.
Sosyal'de çok önerilen bir monitör olduğu için almıştım fakat baya hayal kırıklığına uğradım. Şu an LG 24GN650-B düşünüyorum. Nasıldır hiçbir fikrim yok.

Sosyal'de çok önerilen bir monitör olduğu için almıştım fakat baya hayal kırıklığına uğradım. Şu an LG 24GN650-B düşünüyorum. Nasıldır hiçbir fikrim yok.
24GN650-B gayet iyi monitördür. Renkleri olsun, paneli olsun gayet iyidir. Hatta ben de indirimde yakalarsam alıp bu C24G1'i ikinci monitör olarak kullanmayı planlıyorum.

Bundan yaklaşık 1 ay önce satın aldım. Aldığım an fark ettim ki üründe Yan yana olan iki tane ölü piksel mevcut. Sizlere de sorarak değiştirme kararı aldım. Değişimden gelen monitörde ise sıkışmış pikselin yanı sıra ekranın her yerinde fark edilebilen birden fazla ölü piksel mevcuttu. Kronik sorunlu bir model değildi diyebilirken iki kere art arda bunu yaşamam monitörü önermemem için bir sebep. Ürünü ölü piksel olmadan inceleyecek olursam:
  1. Renkleri güzel fakat standart bir 1080p monitörden kendini öne geçirebilecek çok bir şeye rastlayamadım.
  2. Doğru renk ayarlarını yapmazsanız ekran çok kalitesiz gözüküyor.
  3. Menü gayet anlaşılır dizayn edilmiş ve uygulaması olması bir avantaj.
  4. FPS oyunlarında gayet iyi bir deneyim sunuyor.
Bu monitörü almayı düşünen varsa bu bütçede daha iyi monitörlere yönelebilirler. Ölü piksel bana özel bir durumsa alınabilir bir monitör. Fakat her ne kadar sorun çıktığında ilgilenen bir servisi olsa da Sinerji'den almanızı önermiyorum.
Ben de aynı monitörü kullanıyorum, İtopya'dan almama rağmen ölü piksel yok. Siz fazla şanssızmışsınız hocam.
Sosyal'de çok önerilen bir monitör olduğu için almıştım fakat bayağı hayal kırıklığına uğradım. Şu an LG 24GN650-B düşünüyorum. Nasıldır hiçbir fikrim yok.
Bu model güzeldir, 1ms GtG'dir. VA gibi ghosting yapan bir panelden geçince daha hızlı gelecektir oyunlarda.

Ben de aynı monitörü kullanıyorum, İtopya'dan almama rağmen ölü piksel yok. Siz fazla şanssızmışsınız hocam.

Bu model güzeldir, 1ms GtG'dir. VA gibi ghosting yapan bir panelden geçince daha hızlı gelecektir oyunlarda.
Herhangi bir kronik sıkıntısını duydunuz mu?

Herhangi bir kronik sıkıntısını duydunuz mu?
Açıkçası hocam duymadım. Zaten sosyalde önerilen bir monitör.
Renkleri bir VA'ya göre normal bence. Bende IPS panel kullanmış biri olarak çok beğenmedim ama renkleri şu anlık iyi. Ayrıca şu ayarları kullanıyorum:
Ekran Alıntısı.PNG

İşinize yarayabilir belki.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı